- הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;1302804:עכשיו אחותי אמרה לי שאמרו בחדשות שתפסו אותם והם נחקרים...
זה לא מאומת בשום מקור מוסמך
חקרו את הנשים שלהם לא אותם.
נכתב ע"י זוהר טל;1302804:עכשיו אחותי אמרה לי שאמרו בחדשות שתפסו אותם והם נחקרים...
נכתב ע"י אפרת 10;1302775:מי אמר שהם עלו על טרמפ? זה רק השערה
ודי לקטרג![]()
נכתב ע"י אפרת 10;1302932:מצאו את החוטפים לא את החטופים!
נכתב ע"י מלפפון;1302730:אני כל הזמן חושבת, מי אמר שהחטופים לא נמצאים עדיין בשטחי המדינה?
נניח הם נסעו מחברון לאיזה בית בשכונת הגבעה הצרפתית בירושלים ושם הם נמצאים תחת איומים?
או לא יודעת לאיזה ישוב?
הרי סרקו את כל חברון ולא מצאו אותם!
אבל אלו סתם מחשבות..
מי לא זוכר הסיפור של נחשון ווקסמן,נכתב ע"י שירי12;1303103:משומה גם אני חושבת ככה...
הרי מתחת לפנס אף אחד לא יחפש...
נכתב ע"י עפולה;1382920:הלילה חוסלו בס"ד שני החוטפים ימ"ש.
לא מבין איפה מצאו אותם?נכתב ע"י עפולה;1382920:הלילה חוסלו בס"ד שני החוטפים ימ"ש.
נכתב ע"י יוסניו;1382977:לא מבין איפה מצאו אותם?
היה איזה לחימה כשמצאו אותם?נכתב ע"י s20000;1382981:הם התחבאו בחברון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים