כללי חדשות מרעננות בפונטייפ!

• הוסף לסימניות
דחוף!?! לעכשיו!?! בהקדם!?! :rolleyes:
זהו, מהיום זה נגמר! אפשר להזמין פונטים ולקבל אותם מיידית 24 שעות ביממה!

שאפו לפונטייפ, כל כך יצירתי ומוצלח...

לקוחות פונטייפ: מה אתם אומרים על המיזם? (קיבלתם במייל)

• הוסף לסימניות
לא ראיתי. נחמד.
(אם אתה לא מפחד מקופי פייסט, למה אתה צריך את זה:))

• הוסף לסימניות
קבלתי, הגיע הזמן!
במיוחד לחוצניקים בגלל הבדלי השעות, האלמנטים שרכשתי לאחרונה לקח להגיע כמעט יום וחצי.

• הוסף לסימניות
אני אומרת "כל הכבוד", רק חבל שזה למשתמשי דרופבוקס בלבד.
(לא אתקין רק בשביל השירות הזה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1346701:
לא ראיתי. נחמד.
(אם אתה לא מפחד מקופי פייסט, למה אתה צריך את זה:))

מרענן בהחלט, בעיצומו של החורף
ואני דווקא כן...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את החידוש...

אולי אפשר לקבל הסבר קצר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1459926:
אולי אפשר לקבל הסבר קצר?

החידוש פשוט
כל מי שיש לו חבילה במערכת וצריך לעצב דבר בגופן מסוים יכול להסמין ולקבל מייד את הגופן אפילו מחוץ לשעות הפעילות של המשרד
הגופן נשלח ישרות לחשבון הדרופבוקס האישי שלך

• הוסף לסימניות
האמת היא שנרשנתי אבל לא ממש הבנתי איך זה עובד ויש לי דרובוקס ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elad ph;1459928:
החידוש פשוט
כל מי שיש לו חבילה במערכת וצריך לעצב דבר בגופן מסוים יכול להסמין ולקבל מייד את הגופן אפילו מחוץ לשעות הפעילות של המשרד
הגופן נשלח ישרות לחשבון הדרופבוקס האישי שלך

ועד היום? זה הגיע ישירות למייל האישי. מה ההבדל?

• הוסף לסימניות
מישו מוכן לשכנע את פונטביט לעבור גם לכזה צורה?
לא מבינה למה אין לכל לקוח חשבון משתמש נורמלי עם קוד וסיסמה, שבה הוא יוכל לראות מה קנה עד עכשיו, כמה משקלים עוד נותרו לו וכו...וכמובן להוריד אונליין פונטים חדשים.
כמו שאטרסטוק לדוגמא.

משומה תמיד אני נזכרת בחמישי בלילה שאני רוצה איזה פונט מסוים לעבודה דחופה... ואז עד ראשון אני פשוט יושבת ומחכה- מתסכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1346741:
אני אומרת "כל הכבוד", רק חבל שזה למשתמשי דרופבוקס בלבד.
(לא אתקין רק בשביל השירות הזה...)

מה יש להפסיד מהתקנה של דרופבוקס?

• הוסף לסימניות
החידוש האמיתי יהיה לדעתי מתי שיעשו את זה ג"כ בהזמנת אלמנטים

---

אבל אחלה התקדמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה