כללי חדש חדש

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב מודעה לחנות בגדים חדשה.
כמה לוקחים על כזה דבר:
1. לוגו- אבל לא משהו רציני אלא רק שיראה טוב כזה בתחתית המודעה.
2. המודעה עצמה כל שבוע תופיע בגודל שונה- פעם חצי עמוד ופעם רבע עמוד וכל שבוע הכיתוב שונה ומידי פעם גם הויזואל.
כמה לוקחים על כזה דבר? - כמה על המודעה הבסיסית וכמה על כל פעם שמשנים?

תודה לכ-ו-ל-ם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;598091:
אני צריכה לעצב מודעה לחנות בגדים חדשה.
כמה לוקחים על כזה דבר:
1. לוגו- אבל לא משהו רציני אלא רק שיראה טוב כזה בתחתית המודעה.
2. המודעה עצמה כל שבוע תופיע בגודל שונה- פעם חצי עמוד ופעם רבע עמוד וכל שבוע הכיתוב שונה ומידי פעם גם הויזואל.
כמה לוקחים על כזה דבר? - כמה על המודעה הבסיסית וכמה על כל פעם שמשנים?

תודה לכ-ו-ל-ם!
הרבה...

• הוסף לסימניות
אנא עזרו לי זה מאוווווד דחווווף!!!!!

אנא עזרו לי זה מאוווווד דחווווף!!!!!

• הוסף לסימניות
עיצוב המודעה פעם ראשונה + לוגו היא 400 ש"ח נראה לי.
וכל פעם שינוי -
אם זה כמה פעמים בחודש -קחי חודשית.
ואם זה פעם בחודש - או פעם בכמה חודשים - קחי ספציפית על תיקון משהו כמו 50-100 ש"ח משהו כזה.
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
יש כאלו שלוקחים הרבה יותר מ 400 ש"ח על מודעה לבד, (ויש כאלו שלוקחים פחות...).

700 ש"ח למודעה ראשית + לוגו, +שינויי גדלים לפי הצורך למשך חודש.
100 ש"ח לכל שינוי במבנה המודעה.

כל מודעה חדשה - עוד 700 ש"ח

וכמובן - בתוספת מע"מ :)

• הוסף לסימניות
מודעה + לוגו ב-400 ש"ח?
תיקון ב-50-100 ש"ח?

אנשים מתפרנסים מסכומים כאלה? אני באמת שואלת. לא בזלזול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;598337:
מודעה + לוגו ב-400 ש"ח?
תיקון ב-50-100 ש"ח?

אנשים מתפרנסים מסכומים כאלה? אני באמת שואלת. לא בזלזול.
נו אז בכמה את היית מתמחרת כזה דבר? זה יעזור לי מאווד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;598646:
נו אז בכמה את היית מתמחרת כזה דבר? זה יעזור לי מאווד!

יש המון סוגי תמחור.

לא חייב להיות שהתמחור של נעמה יתאים לך. יכול להיות שיש לה כבר המון לקוחות ולא אכפת לה לתמחר גבוה כי מקסימום לא יבואו, אבל מי שחדש ורוצה כל לקוח לא יכול לתמחר כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;598655:
יש המון סוגי תמחור.

לא חייב להיות שהתמחור של נעמה יתאים לך. יכול להיות שיש לה כבר המון לקוחות ולא אכפת לה לתמחר גבוה כי מקסימום לא יבואו, אבל מי שחדש ורוצה כל לקוח לא יכול לתמחר כך.

יש הבדל בין תמחור לא גבוה שנועד למשוך לקוחות (שזו אסטרטגיה שאני מכבדת למרות שאני משתמשת באסטרטגיה אחרת) לבין תמחור שהוא פשוט לא כלכלי.

בואי נצייר מצב שכדי לפרנס את משפחתה, הגרפיקאית רוצה להרוויח 4500 ש"ח בחודש.
שזו הכנסה נמוכה למדי, לא רחוקה משכר המינימום, אבל נניח שאפשר איכשהו בדוחק לחיות ממנה.
כדי להרוויח 4500 ש"ח בחודש, אחרי ניכוי של 10% מההכנסות לביטוח לאומי (מס הכנסה היא לא תצטרך לשלם עם הכנסה זעומה שכזו) + עוד קצת להוצאות הכרחיות כמו שיחות טלפון, חשבון חשמל וחשבון אינטרנט, היא תצטרך למצוא לפחות 13 לקוחות בכל חודש שירצו לוגו + מודעה, ושכל אחד ישלם 400 ש"ח. זו לא משימה פשוטה כלל ועיקר.
(אלא אם כן תחדשו לי שעם מחירים כאלה, הגרפיקאית תופגז בלקוחות, אבל יש לי הרגשה שזה לא כך מכיוון שיש מספיק אחרות שמתמחרות נמוך, זה לא משהו ייחודי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי לביא;598149:
עיצוב המודעה פעם ראשונה + לוגו היא 400 ש"ח נראה לי.

400 שח זה מחיר רק ללוגו...אלא אם את רק בוחרת פונט יפה ורושמת את השם שאז באמת תקחי רק על העיצוב של המודעה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;598687:
יש הבדל בין תמחור לא גבוה שנועד למשוך לקוחות (שזו אסטרטגיה שאני מכבדת למרות שאני משתמשת באסטרטגיה אחרת) לבין תמחור שהוא פשוט לא כלכלי.

בואי נצייר מצב שכדי לפרנס את משפחתה, הגרפיקאית רוצה להרוויח 4500 ש"ח בחודש.
שזו הכנסה נמוכה למדי, לא רחוקה משכר המינימום, אבל נניח שאפשר איכשהו בדוחק לחיות ממנה.
כדי להרוויח 4500 ש"ח בחודש, אחרי ניכוי של 10% מההכנסות לביטוח לאומי (מס הכנסה היא לא תצטרך לשלם עם הכנסה זעומה שכזו) + עוד קצת להוצאות הכרחיות כמו שיחות טלפון, חשבון חשמל וחשבון אינטרנט, היא תצטרך למצוא לפחות 13 לקוחות בכל חודש שירצו לוגו + מודעה, ושכל אחד ישלם 400 ש"ח. זו לא משימה פשוטה כלל ועיקר.
(אלא אם כן תחדשו לי שעם מחירים כאלה, הגרפיקאית תופגז בלקוחות, אבל יש לי הרגשה שזה לא כך מכיוון שיש מספיק אחרות שמתמחרות נמוך, זה לא משהו ייחודי).

והאפשרות השניה; לתמחר גבוה, ואז אולי תגמרי את החודש עם 0 הכנסות...

• הוסף לסימניות
ואפשרות שלישית: לתמחר במחיר סביר ואז לקוחות שרוצים עבודה פשוטה במיוחד העיקר שיהיה כמה שיותר זול לא יגיעו, אבל זה טוב כי הם לא יבזבזו סתם זמן יקר על כלום כסף ומצד שני לא כל לקוח שיפנה אלייך יצטרך לשקול לקחת הלוואה מהבנק ואולי ייסוג בעקבות כך מהרעיון בכלל...

מחירים סבירים עם אפשרות לבוא לפעמים מעט לקראת הלקוח עובדים יפה (כשלא מדובר כמובן על מחירי הפסד) אלא אם כן את רוצה למתג את עצמך מראש כזולה מאוד או יוקרתית מאוד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;599225:
מי שרמת העבודה שלה גבוהה, אין סיבה שתתמחר נמוך.
היא פשוט צריכה לדעת חוץ מלעצב נכון ויפה - איך להתנהל בצורה חכמה מול לקוחות, ליצג את עצמה בצורה נכונה ומשכנעת. (שוב, בהנחה שיש לה באמת מה למכור)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;599225:

אם עובדים נכון, לפי אסטרטגיה עסקית מסודרת בהנחיית בעל מקצוע בתחום (השקעה חד פעמית של כמה מאות ששווה את משקלה בזהב), מעלים מחירים בהדרגה (אבל לא מתחילים ממחירי רצפה כמו שהוזכרו כאן), משתמשים בערוצים השיווקיים הנכונים ומוצאים את הדרכים הנכונות לפנות לקהל היעד המתאים ולייצג את עצמך בהתאם - אין סיבה שזה יקרה. כמובן, בהנחה שהמעצב/ת אכן מספק/ת 'סחורה' ששווה את הכסף. הכל מתחיל מלייצר מוצר איכותי ולהאמין שהמוצר שלך איכותי.

(וכן, אפשר גם לוותר על הניסיון ולהמשיך ב-20 שנה הבאות לגבות 400 ש"ח למודעה + לוגו... בלי לדעת שאפשר אחרת.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה