כללי חובה או לא?

• הוסף לסימניות
לפני כשנה עשיתי עבודה ללקוח,
עכשיו הוא רוצה שינוי בדף, ומשום מה [אני לא רוצה לפתוח פולמוס נוסף] אני לא רוצה לתת לו את השירות גם לא בתשלום... :(
השאלה היא, האם זו חובה לתת לו את השירות, או שאני יכול להתעלם ולומר, אני לא עובד בשבילך יותר בכל מחיר? - שלום ולא להתראות.

על קובץ פתוח לא דיברתי אפילו:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;810625:
לפני כשנה עשיתי עבודה ללקוח,
עכשיו הוא רוצה שינוי בדף, ומשום מה [אני לא רוצה לפתוח פולמוס נוסף] אני לא רוצה לתת לו את השירות גם לא בתשלום... :(
השאלה היא, האם זו חובה לתת לו את השירות, או שאני יכול להתעלם ולומר, אני לא עובד בשבילך יותר בכל מחיר? - שלום ולא להתראות.

על קובץ פתוח לא דיברתי אפילו:rolleyes:

אתה לא חייב לו כלום

• הוסף לסימניות
בדרך כלל עם מישהו עושה אצלך עבודה הוא יודע שאם הוא ירצה לשנות משהו הוא יכול לחזור אל הגרפיקאי והוא יעשה את זה (וכמובן בתשלום) אז אני חושב שחייב לעשות את העבודה (גם זה לא טוב בשביל השם לא לעשות את העבודה)

• הוסף לסימניות
אתה בהחלט לא חייב לו כלום.
אבל גם הוא לא חייב לך כלום, ומסתבר שהוא "ילכלך" את השם שלך בכל מקום שימצא.
אפילו שאתה בטוח צודק, וכאחד שיודע מה זה לקוח בעייתי, בכל זאת כדאי לשקול את ההפסד מול הרווח.
אני הייתי מסיים איתו את העבודה ומבהיר לו שיותר לא יפנה אלי, ושנתתי לו עכשיו שירות לפנים משורת הדין.

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה שהוא ילכלך עלי, אין לו היכן ללכלך עלי

• הוסף לסימניות
אז תהיה חכם ועל תעשה את העבודה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה