כללי חוברת באינדיזיין - תקלה בהדפסה

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלחתי קובץ PDF לדפוס, כשהמספור מסודר בעמוד ימין בצד ימין ובעמוד שמאל בצד שמאל.
בהדפסה יצאו המספרים בצד ימין, גם בעמוד ימין וגם בעמוד שמאל.
אני מעלה חלק מהקובץ שנשלח ותמונה של מה שיצא.
זו לא החוברת הראשונה שלי וגם לא השניה, ואף פעם לא קרה דבר כזה.

נתקלתם בדבר כזה? הבעיה אצל הדפוס? אני רוצה לפנות אליהם

קבצים מצורפים

• IMG_3752.png
    KB 763.9 · צפיות: 13
  • מראי מקומות_Part3.pdf
    KB 68 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
ייתכן שהדפוס "פתחו" את הקובץ. ולכן השתבש.
מומלץ לבדוק אם יש עוד שיבושים [בפרט במספרים או בלועזית] כדי לוודא את החשש.

• הוסף לסימניות
מוזר מאוד. אפשר לראות את ה-PDF של החוברת בעמודים 38-39?

בכל אופן, אם זה לא כך ב-PDF, ובאמת הסיפור פשוט כפי שאתם מתארים (זאת אומרת, שלחתם PDF, הם הדפיסו, וחסל -- ללא תיקונים וקבצים נוספים וכו') אז לכאורה אפשר לבקש שידפיסו מחדש...

• הוסף לסימניות
בבקשה
אני מעלה את עמודים 38-39
ואכן, שלחתי קובץ להדפסה, ללא כל תיקונים או שינויים לאחר מכן.

קבצים מצורפים

• מראי מקומות_Part10.pdf
    KB 64.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מוזר מאוד. טוב, דברי עם הדפוס ותשאלי איך זה קרה, ותראי להם שבקובץ PDF ששלחת זה לא היה כך.

אגב, מה עותקי שמש? בדקת לראות מה קורה שם? כי אם אישרת את עותקי השמש והטעות כבר היתה שם, זה קצת יקשה.

• הוסף לסימניות
זה דפוס דיגיטלי, אין העתק שמש.
אני אדבר איתם
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה