חוברת הדרכה למנגה סטודיו

• הוסף לסימניות
בקשה לי, לכל מי שמתנדב לעזור.
יש לי מנגה סטודיו 4. אין לי שום מושג איך לעבוד איתה. :confused:
האם יש למישהו חוברת הדרכה או משהו דומה?
קישורים לא יעזרו לי, אני חסומה. (אלא אם כן יש אתר ספציפי שהוא מוצלח, ואוכל לבקש מנתיב שיפתחו.)
תודות ענקיות ועצומות!!

• הוסף לסימניות
דן בר לב העלה פעם מדריך בסיסי בעברית בחינם,
(אני מקווה שזה חינם באמת)
אשלח לך אותו,
אני נעזרתי בו מאוד וממליצה מאוד לנסות את התוכנה,
לא תחרטי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1177449:
דן בר לב העלה פעם מדריך בסיסי בעברית בחינם,
(אני מקווה שזה חינם באמת)
אשלח לך אותו,
אני נעזרתי בו מאוד וממליצה מאוד לנסות את התוכנה,
לא תחרטי!

תודה!!!!!:):):)
קונטרסט, איזו הענות מהירה!!
מתאים לכל המנגות?

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלי לשלוח גם לי, או אולי להעלות לכאן?

• הוסף לסימניות
אופס, טעות שלי!
חפרתי קצת וראיתי שדן נתן את המדריך שלו בעברית למי שרכש את התוכנה בקבוצות הרכישה שלו,
ולא העלה לכאן לפורום,
מצטערת, תשאלו אותו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה