כללי חוברת לא סטנדרטית באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני רוצה ליצור חוברת כמו בדוגמא שצרפתי, אני מקווה שהיא ברורה.
כלומר, כל דאבל הוא בגודל שונה כמוכן כל עמוד בדאבל. העמודים בעצם מתרחבים והולכים.

איך מגדירים את זה באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
אולי אולי בכל זאת... מישהו יודע?
אני מאמינה שהיה כאן מי שעשה דברים כאלה...

די דחוף לי. תודה מראש לעוזרים!

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני זוכרת-בקורל זה הולך. באינדיזיין זה לא פשוט. אלא א"כ יש סקריפט או תוספת שנותת גדלי עמודים שונים בקובץ אחד.

בזמנו עימדתי כמין אלפון שכל קבוצה היתה גודל אחר אז היתה פחות בעיה כי כל קבוצה היתה חוברת לעצמה והכל היה ב-book אבל כזה דבר אין לי רעיון מלבד קורל או אילוס' מרובה עמודים (שיש חולקים כמה הוא טוב)
פתרון פשוט אבל מעצבן תגדירי את הגודל הכי גדול וכל עמוד תסמני לך עד איפה... בדפוס יתמודדו עם זה...

• הוסף לסימניות
אני עשיתי כזו חוברת, וזה היה די מסובך
בסוף עשיתי עם ספירלה וזהו, זאת אומרת דפים דפים, שכל אחד יותר גדול מהקודם.

אבל באמת אשמח לשמוע איך עושים את זה עם הידוק פנימי.

• הוסף לסימניות
באינדיזיין cs5 אפשר לשנות את גודל העמודים באותו קובץ

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי בפועל

אבל זה נראה לי די פשוט:
ליצור מסטרים בגדלים שונים ולהחיל על הכפולות המתאימות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י davidlevi;805582:
אבל זה נראה לי די פשוט:
ליצור מסטרים בגדלים שונים ולהחיל על הכפולות המתאימות

ראיתי חוברת מוכנה כזו, פרסומת לימי עיון של בניין שלם. חוברת.מהודקת כזו.
היה לי הרושם שמצד הנייר הכל אותו גודל וההבדל הוא שכל נייר זז הצידה, כך שההידוק סוטה מהאמצע יותר ויותר.

כמובן יתכן שהכל נעשה על ידי חיתוך בשטנץ ידנית עמוד עמוד, אך זה נשמע לא סביר.

מ"מ בתוכנה לכאורה אכן העיצוב צריך להיות שונה לכל כפולה, ולתכנן מראש את הקיפולים. באינדזיין החדש שה אפשרי כפי שכבר אמרו.

אני הייתי פונה כהתחלה לדפוס עצמו ושואל כיצד עושים הדפסה כזו.

• הוסף לסימניות
ב- CS5 זה די פשוט.

בכלי המודגש משמאל בוחרים עמוד רצוי (בדוגמה הגדלתי את הדאבל כולו אבל אפשר רק את העמוד השמאלי או הימני, לפי הצורך) ומשנים בסרגל למעלה עד לרוחב הרצוי.

יתכן ויש לזה סקריפט שמקצר את התהליך, אבל אני עבדתי כך על חוברת דומה לזו.

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 376.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
וואו, בדיוק אני צריכה לעשות משו בסגנון,
אבל אין ל CS5 :D

יש במאמת למישו סקריפט שיכול לעזור????

• הוסף לסימניות
לי יש CS5 בעברית ולא ממש הבנתי איך עושים את זה.

האם מישהו יכול להסביר?

תודה

• הוסף לסימניות
בCS5 יש בחלון העמודים תמונה קטנה למטה של עמוד לאורך ועמוד לרוחב אחד על השני לחצו על זה ושם יש התאמה אישית לגודל עמוד.
מובן?

• הוסף לסימניות
אפשר גם לסדר את זה מכאן

אפילו יותר פשוט, אם צריכים את זה חד פעמי ולא באופן קבוע.
לוחצים כאן, ומסמנים את העמוד הרצוי (העמוד עצמו לא בחלון העמודים). ובסרגל העליון מקלידים את הגודל המבוקש.

קבצים מצורפים

• Page.jpg
    KB 27.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אליעזר צודק
העמודים כולם אותו שטנץ
הדירוג נוצר מהמיקום יחסית להידוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה