התייעצות חוברת להדפסה

• הוסף לסימניות
הכנתי חוברת לזכרון סבא וסבתא עם כתבות ותמונות בערך כ-100 עמודים.
עשיתי את זה על תוכנת וורד.
עכשיו השאלה שלי איך אני מעבירה את זה להדפסה שיודפס כחוברת בגודל A5.
(אני לא מתמצאת בתוכנות אחרות האם זה אפשרי על תוכנת וורד?)
ולאיזה דפוס אפשר לשלוח הכי זול?

• הוסף לסימניות
יש אולי מישהו שיכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
צריך לסגור את זה בפי די אף
גם בדפוס יעשו את זה בשניה אחת בדיוק

• הוסף לסימניות
בדפוס אפחד לא יסגור פידיאף,
וגם לא כדאי
כי אם הוורד לא מזהה את הפונט הרצוי במחשב החדש-הוא יהפוך לכתב שונה בלי שום הודעה מוקדמת, ללא התחשבות בעיצוב!!
פשוט כשאת מסיימת, תעשי שמירה בשם,
ומתחת לשורה של שם הקובץ יש שורה של סוג הקובץ (לבחור מתוך הרשימה)
תבחרי PDF
הגודל A5 הוא תלוי לפי מה עיצבת
אם לא נגעת בהגדרות עמוד-כנראה את על A4, כך שפשוט תגידי לדפוס שאת רוצה A5 וזה מקטין בפרופורציה והכל בסדר
רק שימי לב, שהכל יקטן ב 30% כך שאם יש אותיות מאוד קטנות הם יתקטנו עוד יותר
כללית, עדיף להשקיע קצת על הדפסת נסיון אפילו בשחור לבן, בגודל האמיתי, לבדוק שהכל נראה טוב בעין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה