כללי חוברת לפעילויות קיץ

• הוסף לסימניות
מה דעתכם? להוסיף? להוריד? לשנות?

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 69.4 · צפיות: 22
  • 3.jpg
    KB 76.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מוצלח מאד,
לדעתי אין צורך לגעת.

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות כל יום תמונה וצבע אחר

• הוסף לסימניות
רעיון מאוד מאוד יפה.
אהבתי.

נראה לי שיהיה מוצלח יותר אם הקו הלבן, המאונך, יהיה דק יותר, בערך חצי ממה שהוא עכשיו.

כמו כן, הייתי מוותרת על הפרחים בשקיפות. הם כ"כ נדושים שבאמת כבר נמאס...

• הוסף לסימניות
אם זה הגודל הטבעי - תבדקי אם האותיות לא מדי קטנות.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ונקי
אבל לא מספיק משווק.
את מעוניינת שיבואו לפעילויות האלו, לא?
בשטח שאת מקדישה לכיתוב האפקט הולך לאיבוד.

• הוסף לסימניות
מוצלח,
אבל בטבלה לא הייתי מכניסה יותר מ-2 צבעים.

וכמו שהעירו, ברמה השיווקית, כדאי שיהיה איזשהו משפט מוגדל שימשוך את העיניים, בכל עמוד (כל עמוד משפט שונה).

• הוסף לסימניות
מאד יפה! ממש אהבתי,
חוץ מהצבעים של הטבלה, שהם מידיי צבעוניים לדעתי. הייתי הולכת על שני צבעים, שיחיו את הדף..

• הוסף לסימניות
מאד יפה! ממש אהבתי,
חוץ מהצבעים של הטבלה, שהם מידיי צבעוניים לדעתי. הייתי הולכת על שני צבעים, שיחיו את הדף..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה