כללי חוברת שהודפסה בצורה מוזרה

• הוסף לסימניות
נתנו לי חוברת שעברה עימוד בוורד
והעברתי לאינדיזיין כמות שהיא לצורך סגירה
סגרתי דרך יצוא לפידיאף כרגיל כמו שאני סוגרת עשרות דברים אחרים
בחרתי press qulitiy (איכות דפוס)
ושלחתי לדפוס
החוברת הודפסה ב-2 נגלות, פעם אחת יצא מצוין
בפעם השניה כל המרכאות נעלמו מהספר, הדפוס טוען שהוא פתח את זה ב-2 מחשבים מתקדמים וחדשים ולא רואה מרכאות בפידיאף ובמחשב השלישי הישן-שם כן רואה
ורוצהלהתנער מכל אחריות
מה דעתכם?
אני מצרפת מס' עמודים מהקובץ פידיאף שנשלח לדפוס שכמובן מופיעים בו מרכאות

• הוסף לסימניות
גם אצלי לא מופיעות המרכאות, בפתיחת הקובץ

• הוסף לסימניות
אני רואה הכל מצוין
ויש לי מחשב חדש

• הוסף לסימניות
אצלי רואים את המרכאות,
הכי בטוח, ואני משתלדת לא להתעצל ולהקפיד תמיד, לסגור דרך פוסטקריפט ומשם לדסטלר לPDF.

• הוסף לסימניות
האמת שאני סוגרת לא דרך הדיסטילר לא מתוך עצלות אלא שאמרו לי שיש בתי דפוס שזה יכול לעשות אצלם בעיות הדולב 800

• הוסף לסימניות
הדפוס לא יכול התנער מאחריות אם בהעתק שמש הכל תקין. ואם לא, הוא לא צריך להתנער מאחריות כי זה באמת לא אחריותו.

• הוסף לסימניות
הדפוס לא היה באחריותי הפעם
והוא לא הוציא העתק שמש אלא הדפיס ישירות

• הוסף לסימניות
אם לא נעשה העתק שמש, האחריות על מי ששלח לדפוס קובץ בעייתי.
זה שהמרכאות לא נראות בכל מחשב - מעיד שהבעיה היא בקובץ ולא במחשבי הדפוס.
באיזה פונט מדובר?

• הוסף לסימניות
במחשב ללא תוכנת גרפיקה WIN 7 יש מרכאות. אולי זה קשור לפונט?

• הוסף לסימניות
מאיפה עלי לעלות על הבעיה אם הכל אצלי נראה תקין גם בוורד, גם באינדיזיין וגם באקרובט?

• הוסף לסימניות
מה ז"א עימוד הגיע אלייך מוכן? איך קיבלת את הקובץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה