התייעצות חובת דיווח על כספים לבנק

• הוסף לסימניות
האם חזר לך בעקבות החסימה הו"ק או הלואה/ משכנתא?
א"כ זה ממש מסבך אותך.
----
@אופקים 1
אסור לי לקחת הלואה נאמר אפילו מגמח כדי להלוואות לאבא שלי
[זה בדיוק מה שקורה אגב בגמח המרכזי, ואושר בכבוד ועוד]?
נכון מה לעשות +כרטיסי אשראי חוץ בנקאים של פלאי קארד ועוד+הוק נוספות אבל מה יש לי לעשות

• הוסף לסימניות
בעיקרון יש אפשרות תיקון דו"ח בבנק ישראל

• תודה
Reactions: S10
  • הוסף לסימניות
האם חזר לך בעקבות החסימה הו"ק או הלואה/ משכנתא?
א"כ זה ממש מסבך אותך.
----
@אופקים 1
אסור לי לקחת הלואה נאמר אפילו מגמח כדי להלוואות לאבא שלי
[זה בדיוק מה שקורה אגב בגמח המרכזי, ואושר בכבוד ועוד]?
להבנתי אין כללים ברורוים בנושא, וזה תלוי בשיקול דעתו של פקיד הבנק.
בגמ"ח המרכזי הם נותנים את ההלווה לילד, האבא מבחינתם איננו הלווה כי אז מדובר בריבית מוקדמת.

• תודה
Reactions: S10
  • הוסף לסימניות
מאיזה סכום הבנקים עושים בעיות?
מסכום שהוא פעילות חריגה וקבועה ביחס לפעילות הרגילה שבחשבון.
בעיקרון מסכום שהוא מעל 50,000 ש"ח, אבל הם יכולים לפנות אליך גם על סכומים יותר נמוכים, לפי שיקול דעתו של הפקיד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה