חוב של רמי לוי טפח ל 2000 ש''ח! מה עושים???

• הוסף לסימניות
שלום רב,
אשמח אם תוכלו לעזור לי.

אז ככה,
אני הייתי מנוי של רמי לוי תקשורת לפני כשנתיים,
ביום מן הימים ביטלתי את כרטיס האשראי ועברתי לכרטיס אשראי חדש,
לאחר כמה חודשים אני מקבל טלפון מרמי לוי שיש לי חוב כיוון שיש לי קו וההוראת קבע הייתה על הכרטיס שבוטל.
אני: אני אשלם את החוב ונתקדם
הם: לזיהוי מה ה4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי ששילמת?
אני: אולי 7656? אולי 7658?
הם: לא, זה לא נכון.
אני: אז מה עושים?
הם: אין לנו איך לזהות אותך אז אין לך איך לשלם.

ככה השיחה הייתה כמה פעמים.

יש לציין שבאותם ימים לא היה לי קו פעיל כי הם ביטלו לי אותו כי לא שילמתי את החוב.

לאחר שבוע פלוס קצרה נפשי, עברתי לחברה אחרת, והחוב נשכח בתהום הנשיה.

לפני כשנתיים עברתי דירה.

לפני כחודשיים אמא שלי מקבלת מכתב מעו''ד על חוב של למעלה מ1000 ש''ח.

התברר שהם שלחו מכתבים לכתובת הקודמת. עד שזה הגיע לעו''ד.

העו''ד דיבר איתי, החוב המקורי 250 ש''ח, כרגע החוב הוא 1700 ש''ח.

מה עכשיו???

• הוסף לסימניות
יש לך הוכחות לטלפוים עם כל הניסיות לתשלום?
להם אמור להיות הקלטות של השיחות
אולי ככה תצליחי להתחמק מהריביות בטענה שזה בעיה שלהם וניסית לשלם....

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
*מה זה הכתובת השניה? היא של ההורים שלך? איך הגיעו אליהם פתאום,
*אם הם ראו שהם שולחים ושולחים ואין תגובה הם לא ניסו ליצור קשר טלפוני?
אם ככה תדבר איתם ותראה מה יגידו, עברת דירה הם רואים שאתה לא מגיב הם צריכים להתקשר!

• הוסף לסימניות
הם שלחו מכתבים בדואר רשום?
יש בזה כללים
חפשי ברשת

• הוסף לסימניות
עדכון: העו''ד שלהם הלחיץ אותנו שאם לא נשלם הסדר תשלום אלף ש''ח עד היום הם יפנו לבית משפט.
נכנענו.
שיטת מצליח שיפנו לבית משפט מה הלחץ? אם באמת דיברתם איתם הם יאלצו להוציא את ההקלטות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני קופץ כאן להודיע ידיעה שראיתי... שבמקרה חרום אם מתקשרים 1221 של איחוד הצלה בשבת וחג מטלפון כשר מתחייבים על כל דקה כמה שקלים וזה לא נקרא מספר חרום. לכן יש להתקשר ל101 מספר חרום או מטלפון בזק

• הוסף לסימניות
אני קופץ כאן להודיע ידיעה שראיתי... שבמקרה חרום אם מתקשרים 1221 של איחוד הצלה בשבת וחג מטלפון כשר מתחייבים על כל דקה כמה שקלים וזה לא נקרא מספר חרום. לכן יש להתקשר ל101 מספר חרום או מטלפון בזק
במקרה חרום הייתי משלמת עוד כמה שקלים והעיקר שהצלה יגיעו,
המהירות של הצלה היא בהרבה מעל האמבולנס...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה