כללי חוגים אחרי החגים....

• הוסף לסימניות
הכנתי לגננת של הבן....
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
הצד הימני רועש מידי,
הייתי ממליצה להסיר את הקשת הצבעונית או לפחות לעדן אותה, ולעבוד עוד קצת על הטקסט המרכזי.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
ממש חמוד ..
רק ש.. בשף הצעיר השורה קצת עקומה לא בהתאם לצורה...

• הוסף לסימניות
בכללי הכוון מקסים, ובעיקר הצד שמאלי שהוא מתוק מאד!
אבל לגבי הצד הימני : נראה לי שמבחינה מקצועית,
קו חיצוני מתאים לכותרת, אך לעולם לא לטקסט רץ,
ולכן...
אם את בוחרת להשאיר את הרקע כמות שהוא:
רכזי את הכיתוב העיקרי בצורה מיושרת לשמאל באזור שבין החיצים לבין הקשתות הצבעוניות (נדמה לי שכחול כהה יתאים יותר משחור, וכמובן בלי הסטרוק)
.ואת רשימת החוגים בהמשך מיושרת לימין מעל הקשתות.
וגם לשורות האדומות למטה צריך להוריד את הסטרוק, הוא מיותר ומכביד.

וישנה גם אפרות פשוט להשאיר את הצד הזה חלק יותר, ואז הסטרוק לא נדרש, ולהוסיף בצד ימין למטה עוד איזו ציפור מוגדלת,מהציפורים החמודות...
בהצלחה!

נ.ב. אם הקשתות בכל אופן נשארות, אולי כדאי לשנות את הקשת הורודה לאדומה, זה יתן יתקשר יפה לכותרת ולחיצים שבצד.

• הוסף לסימניות
יפה מאד לטעמי.
הכיתוב בצד שמאל צריך קצת משחק בשביל לא להראות סתם מונח על.
לי הצבע של הכותרת לא נראה מתאים- אולי כחול כהה...
אפשר לוותר על פירוט הלוגים במרכז- הכל מופיע בצד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה