חוגים לילדות בקריית הרצוג

• פותח הנושא zvih
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוזיקאית;2108190:
באיזה גילאים הילדים שלך?

אני מלמדת כינור\דרבוקה\גיטרה\חלילית,ואורגנית למתחילים.
משהו מבין אלה מתאים לך,אני אשמח לעזור!

את מקרית הרצוג ?
את יודעת גם להתאים את הכלי לילד ? כלי שהוא יתחבר אליו ?
אני מתלבטת בשביל ביתי בת 7 אם תתאים לחליל ( ובהמשך חליל צד או קלרינט ) או כינור.
אני אישית פחות אוהבת כינור אבל אני רוצה כלי שהיא תאהב ותתחבר אליו וכמובן שיתאים לה.
בגלל שאני רואה שאת מלמדת על מגוון כלים אולי את יודעת להתאים ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוזיקאית;2108190:
באיזה גילאים הילדים שלך?

אני מלמדת כינור\דרבוקה\גיטרה\חלילית,ואורגנית למתחילים.
משהו מבין אלה מתאים לך,אני אשמח לעזור!

ילדה בת 4

• הוסף לסימניות
הבת שלי נמצאת אצל תמר כהן מנויפלד חוג ציור ויש גם אומנות מורה מאוד טובה העניין שהיא מסיימת את החוגים יחד עם הבית ספר ופותחת בתחילת שנה נראה לי אחרי החגים.
האם זה פעיל עדיין היום? אם כן אם יש טלפון/כתובת מדויקת כדי לחפש מספר טלפון אשמח מאד לקבל

• הוסף לסימניות
@שפריץ
האם רלוונטי עוג חוג ציור לבנים בפרדס כץ?
@בים בם בוםאפשר לקבל מידע על ליבי רובין?

כולם, מישהו יכול לתת לי מידע על חוג ציור לילד בן 7 באזור פרדס כץ/קרית הרצוג?

• הוסף לסימניות
@שפריץ
האם רלוונטי עוג חוג ציור לבנים בפרדס כץ?
@בים בם בוםאפשר לקבל מידע על ליבי רובין?

כולם, מישהו יכול לתת לי מידע על חוג ציור לילד בן 7 באזור פרדס כץ/קרית הרצוג?

אני מכירה את החוגים של מקצב -ליבי רובין
חוג מנוסה ומקצועי. הבנות שלי נהנו מאד.
מליצה ממש.
מי שרוצה יכולה להתקשר ישיר לליבי רובין 0504135057
או מייל lr0504135057*gmail.com
בהנאה :)

• הוסף לסימניות
תודה עזרתם לי ממש!
מחפשת חוג דרמה / ציור לילדה בגן חובה בבני ברק ,
אשמח לשמוע ממי שמכירה... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה