התייעצות חוג חלילית

• הוסף לסימניות
היי
הבת שלי, בת 9, רוצה מאוד לנגן על כלי כלשהו.
לפי ההיצע לגיל שלה, חשבנו על חלילית.
יש לכם נסיון עם הכלי הזה?
(משהי פלטה לי שיכול קצת לשעמם, האם זה נכון?)

כל ידע ותובנה מנסיון יעזור לי מאוד
תודה רבה מראש
נחמי

• הוסף לסימניות
לדעתי מתאים במיוחד לגיל הזה.
מאפשר לה ללמוד את יסודות המוזיקה על כלי קל יחסית.
אם יש חוג קבוצתי - עוד יותר טוב.

• הוסף לסימניות
למה לא אורגנית?
מתאים לגיל ומייצר מוזיקה יותר מלהיבה לילדה...

• הוסף לסימניות
אורגנית- זו אופציה שווה, אבל קחי בחשבון שבשביל להתפתח כדאי אורגנית ברמה ולא את הפשוטות...
חלילית- היא כלי חמוד מאוד. מנסיון אישי שלי , לגיל הזה זה מהמם בעיקר כי יש תוצאות יחסית מיידיות,
ואם תרצה להמשיך אח"כ לכלי אחר יתן לה בסיס טוב

• הוסף לסימניות
לגיל הזה- זה כלי מצוין.
נחמד, קל, נותן תוצאות ומאוד כיפי גם מצד זה שהוא קטן והיא יכולה לקחת איתה לכיתה\מפגשים משפחתיים ולנגן.
משעמם זה עניין סובייקטיבי, אם הנגן אוהב את הכלי שלו- הוא לא משעמם אותו, ואם הוא לא אוהב אותו- לא יעזור כמה הכלי הזה נהדר בעיני אחרים. מה שכן- ככל שתשדרו לה יותר כמה זה נחמד- יש סיכויים טובים יותר שהיא תאהב את החלילית. בסה"כ, חוץ מהקול הטיפה צפצפני מדי (לטעמי לפחות) של החלילית- היא באמת כלי נהדר שאפשר להפיק ממנו דברים טובים מאוד.

• הוסף לסימניות
תודה!
עזרתם לי להחליט.
מקווה שלא יצרצר לי מידי ;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
(משהי פלטה לי שיכול קצת לשעמם, האם זה נכון?)
אכן כן. אמנם ללימוד מוזיקה וכדומה זה אולי כלי בסיסי שמתאים לגיל, אבל הוא משעמם אחרי זמן מה.
כמובן שתלוי בילדה ובחיבור שלה לכלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה