דרוש מידע חוג פיתוח קול \שירה לילדות בב"ב , מישהי מכירה?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לבת שלי, בת 13 חוג פיתוח קול,
משהו שבאמת יפתח לה את התחום של השירה , גם בקטע של העצמה וגם למידה
מישהי התנסתה? מכירה?
אשמח ממש!

• הוסף לסימניות
יש את בלומי קליין , מהממת
יש לה חוגי שירה לילדות באולפן שלה
מכירה אותה מקרוב ממש וממליצה בחום
נראה לי בול מה שאת מחפשת
הטלפון שלה 0548429007

• הוסף לסימניות
בלומי קליין - אלופה!!!

סבלנית וקשובה, מקצועית ואדיבה וכמובן מוזיקלית ברמה.

הבת שלי הקליטה אצלה שיר בת מצווה ויצאה באורות!!

היא גם מפיקה תוכניות ומסיבות בליגה.

ממליצה מאד!!

• הוסף לסימניות
מהיכרות קרובה שלי את בלומי קליין מצטרפת ממש להמלצות מעלי :)
אין עליה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל המגיבות, ממש עשיתן לי עבודה קלה,
אין מילים.... אני כבר רושמת!!!

• הוסף לסימניות
הבת שלי נרשמה לחוג הזה
ופשוט חזרה ב"אורות" שיא!
בלומי מדהימה!!!
וזה חוויה מעצימה מאד!
ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
משהי מכירה חוג שירה מומלץ לילדות בירושלים?

• הוסף לסימניות
בית ספר למוזיקה של אסתר כליפא
בגבעת שאול
יש מקהלה לילדות
0583210653

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה