עד כמה שאני זוכרת המבצעים הרציניים שלהם 50% ומעלה מתחילים בדצמבר כך שנראה לי שעדיף לך לנצלבפוקס הום מבצעים ממש נחמדים. בתוספת היום הולדת זה מגיע ל50% ומעלה.
שואלת גםכמה המבצעים עכשיו? 40%?
כתוב לי שיש 40% על הכל לחברי האשראי.בד"כ בבלאק פריידי יש 40% בכל החנויות של רשת פוקס.
יחד עם יומולדת זה יוצא - 58% הנחה.
בלת"קמה אומרים לנצל היום? או שיהיו מבצעים אחרים לקראת חנוכה? יש עוד 20 יום בחודש וה-30 שבועיים וחצי לפני חנוכה.
מתלבטת מאד.
גם כשאני לא משתמשת בהטבה עדיין אין סימון של יום הולדתבד"כ בהטבות לחברי מועדון בלבד, אין כפל גם את היומולדת.
רק בהטבות לכולם יש גם את ההטבה לכולם ובנוסף גם את ההטבת יומולדת
כנראה שאת לא מעודכנת באתראבל לא מצליחה לממש הטבת יום הולדת. מישהי יודעת למה לא מופיע לי?
תשלחי להם הודעה למספר 0559762673 ותבקשי להאריךסליחה על ההקפצה, איפה מבקשים הארכה של היומולדת?
ואם היה לי בחודש 7 יש מצב שייתנו לי עכשיו עדין הארכה?
ובאמצעים כשרים?תשלחי להם הודעה למספר 0559762673 ותבקשי להאריך
היה פעם פניה באתר אבל נראה לי ביטלו...ובאמצעים כשרים?
אני בקשתי מהם במיילובאמצעים כשרים?
| Sherut Fox <sherutfox&fox.co.il> |
| תחליפו & בשטרודל |
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים