חווד דעת בבקשה

• הוסף לסימניות
שלום, התחלתי לכתוב ולצייר סיפור (פרוייקט אישי, ) וכמו תמיד כשמדובר על פרוייקטים אישיים אני הרבה יותר מהסס מאשר בשביל לקוח , אז אשמח מאוד אם החברים היקרים בפורום יוכלו לתת הערות וביקורת או פידבק על הכתיבה וגם על הסגנון ציור כמובן ( על טעויות כתיב אין טעם- מקרה אבוד*)
וכך אכוון את הסיפור לכיוון הנכון בע"ה
זה בעיקרון מספר 2 של ספר שכבר כתבתי לפני איזה 5 שנים.
הנה בנתיים שתי עמודים הראשונים
תודה רבה מראש.
(וכרגיל וכידוע אין להעתיקלשכפלולצלם וגם לא להוריד למחשב.בבקשה.)

*סתם, אין טעם כי בכל מקרה זה יעבור לעורך/כת
01.jpg

02.jpg

המשך יבא בע"ה

• הוסף לסימניות
זה לא עלילות שלומיאלי 2? אהבתי מאוד במיוחד את זה שאתה מכניס בעלילה הרבה מלל מצחיק ולא רק ציורים מצחיקים. זה מוסיף המווון.

• הוסף לסימניות
וואי איך שאני אוהבת את הספר הזה!!!
ואיך צחקתי במיוחד מעמק האנחה...
הציורים קלילים ונהדרים, רואים שיפור מלפני 5 שנים.
נראה מסקרן!

• הוסף לסימניות
זה בנוי מעניין מושך את הסקרנות
אולי היה מקום לתת גם לחתלתול החמוד ביטוי נבהל אל מול גערת שומר הדיכאון

• הוסף לסימניות
זה קומיקס למבוגרים... מצאתי את עצמי מרותקת לסיפור בתנועה הזה, מוצלח מאד!

• הוסף לסימניות
מלא תנועה וענין, סגנון מיוחד- מקושקש אבל נקי וברור
האינק מהמם- עם איזו מברשת?

ובסוגריים- המשפט הלזה לא שיווקי בעליל....;)
כמו תמיד כשמדובר על פרוייקטים אישיים אני הרבה יותר מהסס מאשר בשביל לקוח

• הוסף לסימניות
ההיסוס לא ניכר!
לא בקווים הקלילים, לא בטקסטים והדמויות המשעשעות
הכל זורם ומכניס לגמרי לאוירה.
אהבתי
אלו בדיוק המילים שחיפשתי - אני חושב שלדן יש כישרון - לא פחות מהציורים - שהם כידוע ברמה סוף! אבל לא פחות מזה - יש לו כישרון כתיבה! וגילית את זה רק לאחרונה, הוא כותב כמו שהוא חושב - מהיר, חד, מצחיק וקולח.
אבל אפילו יותר מזה, זה היכולת שלו להוביל את הקורא, הקורא נמשך אחרי המילים, ובלי משים הוא נקשר בעבוטות אהבה לעלילה, לדמויות, והוא מוצא את עצמו בתוך רגע, טובל ראשו ורובו בעובי הקורה של הסיפור. ..או במילים אחרות - כישרון הציור של דן, הוא הסתרה על כישרון הכתיבה שלו.
הצלוחעס!

• הוסף לסימניות
ציורים מושלמים כרגיל!
אז---- מתי יבוא האיש השמח עם החליל רועים הקסום שלו ויצבע את העיר....?;)

• הוסף לסימניות
אלו בדיוק המילים שחיפשתי - אני חושב שלדן יש כישרון - לא פחות מהציורים - שהם כידוע ברמה סוף! אבל לא פחות מזה - יש לו כישרון כתיבה! וגילית את זה רק לאחרונה, הוא כותב כמו שהוא חושב - מהיר, חד, מצחיק וקולח.
אבל אפילו יותר מזה, זה היכולת שלו להוביל את הקורא, הקורא נמשך אחרי המילים, ובלי משים הוא נקשר בעבוטות אהבה לעלילה, לדמויות, והוא מוצא את עצמו בתוך רגע, טובל ראשו ורובו בעובי הקורה של הסיפור. ..או במילים אחרות - כישרון הציור של דן, הוא הסתרה על כישרון הכתיבה שלו.
הצלוחעס!
פשיי
רון, חיזקתני, יישר כח.
:eek::cool:

• הוסף לסימניות
מלא תנועה וענין, סגנון מיוחד- מקושקש אבל נקי וברור
האינק מהמם- עם איזו מברשת?

ובסוגריים- המשפט הלזה לא שיווקי בעליל....;)
כמו תמיד כשמדובר על פרוייקטים אישיים אני הרבה יותר מהסס מאשר בשביל לקוח
אופס...:eek:
אבל התכוונתי בכיוון הטוב, ז"א שללוקחות יוצא לי טוב בקלות ולעצמי צריך לשבור את הראש.

• הוסף לסימניות
שלומיאלי - אחד הספרים הנהדרים והטובים!
הילדים שלי מחכים בכליון עיניים לכרך הבא...
בהצלחה ובמהירות!

• הוסף לסימניות
שמע רב דן, הכתיבה שלך מ ר ת ק ת ! והציורים? ללקק את האצבעות. פשוט עונג צרוף. מה יש להגיד? רק שתפסיק להתלבט כל כך... "דבר אל בני ישראל ויסעו".. עם הסייעתא דשמיא הזו הכל יהיה בסדר כבר... המון, המון! הצלחה :)

• הוסף לסימניות
מאודד יפה!! השפה בכלל, קולח, זורם, מצחיק.
משתלב עם הציורים הזורמיםם. ספר כזה--יעוףף...

• הוסף לסימניות
אוי אתה גדול

כל הערה לדעתי רק יהרוס!!!

לך על זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה