כללי חווד על מודעה עצמית

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע הערות והארות
המודעה תודפס אי"ה על נייר עיתון פשוט אז אם יש תיקונים עקב כך.
תודה:)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 331.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
המלל נראה צמוד מדי לקצוות (ראה הנקודה אחרי 'אישיים', וכן הטלפון והמייל)

באיזה גודל תופיע המודעה?

• הוסף לסימניות
המוצרים נחמדים וגזורים בצורה מדוייקת.
הפונטים טובים אבל יש יותר מדי לדעתי.
הצבעים (צהוב כתום וכו') מתאימים מאוד לפורים.

מה לשפר?
המודעה מאוד עמוסה בפרטים וכדאי מאוד לצמצם.
לא יודעת מה הגודל, עמוד שלם?
אם כן, צריך להקטין חלק מהטקסט

הכותרת נבלעת בתוך כל המלל - צריך לתת לה מספיק מרווח נשימה.

את שני הדברים שהפרסומת מפרסמת - הדפסה לתחפושות, ומבצע הכוסות, הייתי שמה זה לצד זה בחלק התחתון כדי להשאיר למעלה יותר נקי ולשים איזה אלמנט פורימי כלשהו.
עם כותרת קטנה לכל אחד -
לתחפושת מושלמת (פירוט ותמונה)
למשלוח מנות מושלם (פירוט ותמונה)

להקפיד שהלוגו לא ייחתך בשוליים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות,
המודעה בגודל רבע (7/12)
ובדרך להשתפר כעצתכם...

• הוסף לסימניות
כדאי לבחור כוס שהתמונה לא מתוחה כל כך.

• הוסף לסימניות
א. נראה לי עדיף לכתוב "הדפסה על.." ולא "ניתן להדפיס על..." ולהצמיד את זה לכותרת.
ב. להוריד את הלבן מתחת לשורה הזאת.
ג. למטה כתבת "פזלים" ונראה לי שכותבים "פאזלים".

חוץ מזה... יפה ופורימי!

• הוסף לסימניות
השתפר?...

...

קבצים מצורפים

• modaa.jpg
    KB 384.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מידי "שמייח"...
לא שצריך להיות יותר עצוב, אבל קצת סדר.

• הוסף לסימניות
אז עדיף ככה?

אני יודעת שזה לא מודעה שגרפיקאים יאהבו (וגם אני לא כ"כ אוהבת...)אבל אני רוצה ש"העמך" שקורא את העיתון יימשך ויתעכב על המודעה.
אשמח לשמוע הערות ממוקדות...;)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 244.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הקובץ השני שהעלת הוא הטוב ביותר פה, באופן עקרוני לא טוב להשתמש ב-2 סוגים שונים של פונטים בכתב. תשני את הכותרת של מבצע פורים או לכתב של 'ארטלין' או לכתב דפוס אחר, פורמי ויפה,
גם השיפוע שלו לא כ"כ נראה טוב, תנסי ישר, אולי ב2 שורות.
הדפסה על כוסות- שיהיה באותו שיפוע של המשך הטקסט שלו,
בסך הכל זה נראה יפה, אפשר לומר שאת קוראת בעיון את התגובות, אבל כך מתקדמים!
(מודעה טובה היא מודעה שיש קונטרס גדול שיוצר ענין, ככל שתצליחי להגדיל משהו מסויים, המודעה תיהיה טובה יותר)
הרבה הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה