חוו'ד על ציורי חיות

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
זיבראש בשילוב עם פוטושופ.

קבצים מצורפים

• ZBrush Document.jpg
    KB 373.7 · צפיות: 29
  • 99.jpg
    KB 395.3 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
מושקע!
תוצאות מרשימות!
הייתי מורידה קצת מהרעמה האחורית של האריה.
כלומר ,מה שקרוב לפנים ניראה טוב,הקטע שמתחיל לרדת לאורך הצוואר ניראה מיותר\מוגזם\ארוך מדי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ציורים יפים מאוד, קצת בובתיים/פלסטיים לטעמי.
נקודות הקדימה אותי בעניין הרעמה של האריה.

• הוסף לסימניות
מדהים. מלא השקעה ותוצאות יפות במיוחד.
רק שהפרה תעמוד יציב על הקרקע, למה עוד רגע היא הפכת למעופפת, במיוחד שראשה מגיע השמימה.;)
הפרה מבוצעת מקסים. הרקע לא מותאם לה מספיק...

• הוסף לסימניות
הכל יפה,
רק יש לטפל בעיניים של הפרה, זה נראה כרגע כאילו יש לה רק חור במקום עיניים
ואולי ליצור טקסטורה יותר פרוותית

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!!
אולי כדאי לשנות את המרקם של החיות לפחות מבריק ויותר פרוותי, במיוחד האריה והלביאה

• הוסף לסימניות
עבודה יפה (אני לא מתייחס לעבודת הפוטושופ שעדיין לא התחילה כאן) אבל הגעת רק לשלב האמצע. זה השלב שבו מתקרבים לדמות ומתחילים לעבוד על הפרטים הקטנים. בעיקר חסרים כאן השרירים והקיפולים בעור, הטקסטורות, הפרקים ועבודה רבה על כפות הרגליים. הפרטים הקטנים יקפיצו את הדמות בכמה רמות. המון הצלחה!!

• הוסף לסימניות
רק לי צמד האריות מזכיר דיסני?
וזה לכשעצמו מחמאה...

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה! האריה צריך ליהיות יותר מסיבי מהלביה.
הפרה מצוינת! הייתי מוסיפה בתוך העין עישון, כי הוא נירא ריק בפנים.
הדשא והשמים לא מתאימים אחד לשני. התאורה של הדשא היא כמו ביום בהיר ומלא שמש והצבע של השמים קרה מתאימה יותר לערב.
כדאי להוסיך גם קצת פרספקטיבה לדשא. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הפרצוף של האריה והלביאה זהה! זה לא כך במציאות...
יפה מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה