כללי חוות דעה על מודעת פירסום באידיש

• פותח הנושא Vista
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוות דעת על העיצוב.

תודה מראש עין הרע.jpg

• הוסף לסימניות
אני לא מקצועי, אבל הצבע נראה לי מת מדאי.

• הוסף לסימניות
לי אישית קשה לעזור בלי להבין...
אם הבנתי נכון מדובר בעניין רוחני מיסטי? אם כן, הצבעים לא כ"כ מתאימים, עדיף צבעים יותר כהים, סגולים או בורדו חם.
והאייקונים למטה בהירים מדי יחס לרקע.

• הוסף לסימניות
מאד אהבתי.
למרות שעין הרע זה משהו שיכול להרתיע אנשים, כאן זה מוגש בצורה אלגנטית ונקייה.
ובעיני הצבעים הרגועים משרתים את המטרה.
גם הפירוט למטה יפה.
(בקטנה, אולי את המילים און נאך און נאך ניתן להוריד, מפורט מספיק)

• הוסף לסימניות
ובקשר לתוכן:
הכיתוב הנכון הוא "באוווסטע" ולא "באוויסטע"; אלא שבהגיה הפולנית-הונגרית וכו' 2 המילים נשמעות בצורה שוה, ומכאן הטעות. אלא שאם קהל היעד הוא רק הצבור הזה (במונרו ?), אין בעיה ממשית.

לא הבנתי מה זה "מיט סיי וואס" (אינני דובר אידיש כשפת-אם).

• הוסף לסימניות
מודעה מעניינת כ"כ!
אם היו מבקשים ממני לעצב שירות כזה, לא הייתי חושבת בכלל להקליל אותו עם אייקונים וכו'...
כל הכבוד לכם!
לי אישית קשה לעזור בלי להבין...
אם הבנתי נכון מדובר בעניין רוחני מיסטי? אם כן, הצבעים לא כ"כ מתאימים, עדיף צבעים יותר כהים, סגולים או בורדו חם.
והאייקונים למטה בהירים מדי יחס לרקע.
רוחני ומיסטי, זה נכון - אבל לקהל היעד (דוברי אידיש חסידיים, עד כמה שאני מסיקה...)
הצבעים הנוכחיים מתאימים יותר מאשר הגוונים החמים והכהים שהצעת.
אבל ההערה שלך בקשר לבהירות, ממש נכונה
גם אני חושבת שצריך להוסיף קצת קונטרסט וניגודיות בצבע.

• הוסף לסימניות
ובקשר לתוכן:
הכיתוב הנכון הוא "באוווסטע" ולא "באוויסטע"; .
עדיין טעות.
הכיתוב הנכון, לפי דבריך, צריך להיות "באוואוסטע". צריך להפריד בין ו' הניקוד לו' העיצור.

• הוסף לסימניות
המילים "פראבירט די" כתובים במרווחים ענקיים לי זה מאד הפריע בעין.
ובכלל, יש במודעה משהו שמזכיר לי עטיפה לדיסק...
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם...
מדהים לראות את הערות כאן...

אני מעלה שוב את המודעה עם שינוים ואשמח שוב לקבל חוו"דעין הרע.jpg

• הוסף לסימניות
עדיין טעות.
הכיתוב הנכון, לפי דבריך, צריך להיות "באוואוסטע". צריך להפריד בין ו' הניקוד לו' העיצור.
נכון!
אין מצב לכתוב 3 ו' רצוף, אחרי 2 מפרידים עם א'
כמו: אוואו / וואונטשט (אפשר גם ווינטשט) / באוואוסט וכדו'

• הוסף לסימניות
מודעה מצויינת!
אהבתי בעיקר את האייקונים הלא שיגרתיים..!
לדעתי כדאי להשקיף עוד קצת את העין שמאחורי הטקסט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה