כללי חוות דעתכם ברושור להכנסת ס"ת

• הוסף לסימניות
לא כל כך התחום שלי אז בבקשה אם אפשר הארות והערות
תודה
הצבעים יצאו זוועה

קבצים מצורפים

• ST_Brochure-1.jpg
    KB 234.4 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, מאוד התחום שלך.

חסר נקודותיים בפיסקה 'PAYS'.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
וגם הצבעים!

• הוסף לסימניות
דוקא אהבתי את הברושור וגם את הצבעים!!!
לדעתי כדאי לעשות רווח TAB בתחילת פסקה

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה!
גוונים עדינים.

השורות בחלק האמצעי לא מיושרות עם הטקסט.
בכלל, במקום השורות למילוי, הייתי ממליצה לשים רובליקות עם גוון בהיר יותר מהרקע (ואולי בתוספת הצללה עדינה), זה ישווה מראה עדין יותר מאשר הקוים הכהים.

• הוסף לסימניות
למה לזלזל בעצמך??
עבודה יפה מאוד! אהבתי.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, מעוצב בטעם, אני לא אוהבת את השילוב של תמונה עם עצם ויקטורי, כמו שעשית בכותרת- כתר תמונה, והאיגרת ויקטורית, לדעתי כדאי לשנות את אחד מהם, שיהיו אותו סגנון.

• הוסף לסימניות
מאד יפה רק שהסגנון של העיצוב לא מתאים, כתר בעיצוב חסידי למעלה עם עיצוב מודרני יחסית של הברושר בעצמו, אבל בסך הכל מאד מושקע

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
גם לי קצת הפריע העיצוב למטה הודרני לעומת הכתר החסידי ,
אולי להפוך הכל לסגנון מודרני.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות, זה מה שאמרתי שזה לא כל כך התחום שלי - אני "חייב" להכניס סטייל מודרני בכל דבר.

• הוסף לסימניות
יפה
האם אתה מודע שבצד ימין הכל באנגלית ובאמצע והשמאל הם בצרפתית (?).

• הוסף לסימניות
חוץ מהטשטוש בצד ימין אני נותן אישור על הכל

• הוסף לסימניות
אתה מכיר אותי לכזה?

• הוסף לסימניות
משהו חסר לי
ריק לי בצד הימני
זה אומנם מאוד עדין, אבל יש שם חלל ריק שמטריד את העין
תמתח את המלל למטה ובמקביל תנסה להעלות מהתמונה של ספר התורה מעט למעלה
צריך לראות איך זה יראה-אני לא יכולה להחליט בלי לראות
אבל משהו מפריע לי שם
לגביי הצבעים: הייתי מברדדת את הבורדו לבורדו כהה יותר עם נגיעה של כתמתם (אם הבנת..)
ותן לצד השמאלי הבורדו שם מעט מעבר גוון עדיייייין עדיייין בין הבורדו לבורדו הכהה יותר.
זה יצור חגגיות לפאטצ' שיש שם
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד רק שאלה אחת: למה בחלק הקידמי הכל באנגלית וכל השאר בצרפתית?

• הוסף לסימניות
ישנם שתי צדדים אחד אנגלית ואחד צרפתית Z-FOLD לכן זה נראה כך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה