כללי חוות דעתכם המועילה על מודעה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים והמסייעים!!:):):)

קבצים מצורפים

• prog.jpg
    KB 261.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
למה שלא תשימי את המוצרים עצמם?

• הוסף לסימניות
נכון. ללא המוצרים עצמם אין כל משיכה שמגרה לשלם על המוצר

• הוסף לסימניות
עוד משהו (או כמה) חסרים לי צבעים שמחים, אלכסונים אולי, משהו שובב, משהו שמח! של פורים ! יש יחודיות בפורים, יש שובבות, יש משהו עליז, והצבעים פה מבוגרים מידי לדעתי לחג הזה.. אין פה בכלל גם בגודל, בטיפוגרפיה או לא יודעת מה .. אין פה משהו שובב ושמח...
אולי כדאי לעבוד על זה עוד קצת... ואה, עוד משהו שהיה נראה לי קצת מוזר בעין ובראש זה השילוב של הכוס וה"משרוקית" נייר הזאת.. זה לא נתפס לי בראש ביחד השילוב של היין שם השובבות של פורים שניסתה לעבור פה. היא נראית לי כרגע מרוסנת מידי.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם קודמי
והייתי מגדירה זאת אפילו כחובה
אם אין לך את התמונות יש מגוון אתרים ובהם מוצרים כאלו

• הוסף לסימניות
קיבלתי את דעתכם,
אשמח לשמוע תגובות:

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 820 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אוה, זה כבר נהדר!
ראיתי גם את הדוגמא הראשונה שהעלית... פשוט התקדמות שלא תאומן!

• הוסף לסימניות
חבל על הזמן זה ממש מהמהם ומושך את העין
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אווו! מעולה ממש! יישר כח !!!!

• הוסף לסימניות
נראה טוב ממש, הייתי מנסה אופציה של רקע בצבע..
זה בשניה יכול להקפיץ אץ העניין למשהו פורימי..
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אין מה להשוות לקודם!
זה עדין ומושך.
תוצאה מעולה!

• הוסף לסימניות
הבדל אסטרונומי!!1

• הוסף לסימניות
ממש יפה! הבדל עצום!!!
עדין יש לי הערה קטנה.... את הכותרת כדאי ליישר או בצורה גלית, אבל כך זה מוביל את העין למעלה, ואין שם כלום....

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!

הייתי שמה לחלק התחתון (מהקוים הצבעוניים ומטה) איזהשהו צבע.

• הוסף לסימניות
שיפור משמעותי ומוכן להדפסה
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
השני ממש מיוחד ויפה! אולי הייתי מוסיפה איזה ליצן נחמד ואז האוירה היא מושלמת לפורים
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השני יפה

תני מעט צל לכוס ולדובי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה