חוות דעתכם לפרסום אופנת נשים

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות פרסום כל שבוע לחנות בגדי נשים.
חשבתי ללכת על עיצוב קצת שונה ויותר מקורי,
מה נראה לכם עדיף-
איזשהוא רעיון של כמו איור ?(קומיקס) אבל בסגנון יוקרתי איכשהוא, כמובן לחשוב על רעיון מבחינת ניסוח וכו'
או לעצב מהבגדים שיובאו לחנות איזה "פוזה" יפה אצל צלמת שמבצעת במיוחד דברים כאלה..

מה היה יותר מושך אתכן?
והאם בכלל יש בעיה מבחינת צניעות (אפילו לדעת הכי מחמירה) שיהיה ב-מעין קומיקס איור של אמא או נערה ?
(סתם דוגמא: של דו שיח בינהן , ואחת היא עם שקיות של המותג בחנות ממנו היא קנתה..)

• הוסף לסימניות
אישית אני לא אוהבת קומיקס כפרסומת.
נראה לי שזה מוריד את הרמה.

ולדעתי אין בעיית צניעות בלצייר נשים..........

• הוסף לסימניות
תלוי מה הסגנון בחנות
לחנות יורקתית זה לא מתאים לפי דעתי זה מוריד ברמה..

• הוסף לסימניות
הרעיון השני לדעתי טוב יותר,במיוחד אם זו חנות יוקרתית וגם אם לא זה נותן למביט אידנקיציה לבגדים שיוכל למצוא בחנות.

• הוסף לסימניות
תבררי את נושא ציורי נשים אצל העיתון שאת רוצה להכניס את הפרסום. מה זה יעזור לך אם כולנו מסכימים שזה כשר למהדרין אם הם יפסלו???
וגם אני חושבת שקומיקס לא מתאים לחנות בגדי נשים.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שקומיקס יכול לייצג יוקרה.
קחי את הפירסומת של טאצ'. מילה אחת. זה הכל- זה סטייל!

• הוסף לסימניות
יש מה שמקובל, כל חידוש צורך משאבים של זמן וממון עד שהוא נקלט כדבעי.

• הוסף לסימניות
קיבלתי...
הורדתי את הקומיקס מעל הפרק :)
תודה על התגובות עזר לי מאד!

• הוסף לסימניות
אפשרות של צילום מקצועי של בגדים כאשר יש קשר כלשהו ביניהם : הבגדים נותנים יד אחד לשני וצועדים אל החנות או ממנה , הבגדים מציצים מתוך שקיות של החנות, הבגדים מנהלים דו שיח קצרצר וקולע ביניהם ע"י "בלונים" של שיחה , הם משוחחים ביניהם בטלפון.
ניסוח שיווקי קולע וברור אני יכולה להכין לך בהזמנה , יעלה לך יותר זול ממשרדי פרסום . בדוק, מנוסה, מפרסם ועובד!
אסתיג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתיג;1347337:
אפשרות של צילום מקצועי של בגדים כאשר יש קשר כלשהו ביניהם : הבגדים נותנים יד אחד לשני וצועדים אל החנות או ממנה , הבגדים מציצים מתוך שקיות של החנות, הבגדים מנהלים דו שיח קצרצר וקולע ביניהם ע"י "בלונים" של שיחה , הם משוחחים ביניהם בטלפון.
ניסוח שיווקי קולע וברור אני יכולה להכין לך בהזמנה , יעלה לך יותר זול ממשרדי פרסום . בדוק, מנוסה, מפרסם ועובד!
אסתיג

לחנות של בגדי אלגנט דבר כזה לא יתאים (בלונים עם שיחה)
אולי רק לבזאר או משהו כזה. זה בכל זאת רעיון מאוד זול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה