כללי חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
אשמח לקבבל חוות דעתכם על הפרסום

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 437.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה, כיוון טוב, אבל עדיין יש מה לעבוד על זה.

צד ימין ריק לי מאד, וצד שמאל עמוס מידי.
הבועות לא כל כך טובות כשהן מפוזרות כך, אולי תתני רקע מעבר ירקרק עדין מאד, וכמה בועות גדולות בצד ימין שיאזנו את הדף?

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כך יותר טוב?
אגב לגבי הטקסט, אין לי כ" אפשרות לצמצם.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 446.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
השני מיוחד מאוד. אהבתי

• הוסף לסימניות
באמת מיוחד!

בתיבה "לקוח שאינו מרוצה" - הייתי מורידה מהמילה "יקבל" לשורה הבאה, ומרווחת בהתאם/ מקטינה את המסגרת

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!
ומשכנע.

אולי תורידי את ההדגשה הירוקה של "לקוח שאינו מרוצה.."
כך שיהיה קצת אויר בינה לבין השורה מעל.

• הוסף לסימניות
כמכתב פרסומי - מעולה.
כפרסומת - כמות המלל די כבדה.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!

הייתי ממרכזת את הקניה באחריות ולקוח שאינו מרוצה.

• הוסף לסימניות
יפה
הייתי מרים מעט את הלוגו FOREVER למעלה
את הפרטים הטלפון השעות נסי לפרוש לאורך המלבן

תקני את המלל
4 שורות מעל המלבן - נוחים במקום נןחים
בתוך המלבן - מהקניה בלי ח'

• הוסף לסימניות
ממש יפהפה ומושקע

• הוסף לסימניות
השני מקסים!

• הוסף לסימניות
השנה, מהמם!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה