כללי חוות דעת אפליקציה

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הסקיצה לאפליקציה. הכתום הוא הצבע של החברה והוא מוכרח להיות.

הבר למעלה הוא התפריט המשני, מעליו אמורים להיות אייקונים של התפריט הראשי.
צבע הכפתורים הוא סתם.

הכיתוב אמור להיות בצרפתית, הכל בנתיים...

אשמח מאוד לשמוע הערות ורעיונות לשיפור.

אגב, בפריים העליון ובצדדי אין לי אפשרות להשתמש בתמונה, אלא רק בגרדיאנט.

תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 181.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
זה נראה כחלק מאפליקציה ועל כן:
א. יש להקפיד על יישור ורוחב תואם בשדות.
ב. במקום הקוים התוחמים נהוג לשים GroupControl.
ג. השדות אמורים להגיע מהאפליקציה ולא מעיצוב תמונה.
ד. בטלפונים טוב יותר להשאיר אותם כשדה אחד ולא כשדה עבור הקידומת ואחד נוסף למספר עצמו, מדוע? יש מספרים שהעיצוב שלהם שונה לדוג 1-800 וכד' כך שנוצרת בצורה כזו מגבלה.

לדעתי, כדאי לשלב צבע אחר עם הכתום ולא את האפור-חום.

באופן כללי יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
PIKO, תודה רבה על ההערות בנוגע לשדות. למעשה, זה רק בשביל התצוגה שלי, עיקר השאלה היא על המראה הכללי. חשוב לי לשמוע שזה נראה מקצועי, כיוון שזה עבור חברה גדולה ורצינית.

מה הפשט "כחלק מאפליקציה"?

מה זה GroupControl?

לגבי הצבע, מדובר על הצבע התחתון הימני?

• הוסף לסימניות
עוד חוות דעת?

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אין לי מושג מה זה אפליקציה, אז קבלי חוו"ד בעירבון מוגבל :)
דוקא אהבתי את שילוב הצבעים, וממש אני לא יכולה לחשוב על עוד שילוב מוצלח של הכתום.
אולי שחור אבל זה יותר מדי מזכיר את..orange
אפשר גם אפור כהה ואפור בהיר, ואת הכתום לשים בבאנר למעלה,
צריך לראות.
אבל נראה מצוין ככה.

• הוסף לסימניות
נראה מצוין,
אבל נראה לי שאם זה בעברית כדאי לשים את המילים בצד ימין של הריבועים הלבנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;268715:
PIKO, תודה רבה על ההערות בנוגע לשדות. למעשה, זה רק בשביל התצוגה שלי, עיקר השאלה היא על המראה הכללי. חשוב לי לשמוע שזה נראה מקצועי, כיוון שזה עבור חברה גדולה ורצינית.

מה הפשט "כחלק מאפליקציה"?

מה זה GroupControl?

לגבי הצבע, מדובר על הצבע התחתון הימני?

מה הפשט "כחלק מאפליקציה"? חלק מאפליקציה זה אומר שזה חלק ולא כל האפליקציה, ז"א מסך אחד מתוך... וא"כ כדאי לשמור על עיצוב שווה כדי שהמשתמש לא יתבלבל וכזה בילבול יכול לעלות ביוקר.

מה זה GroupControl?
אם הבנתי נכון אתה רק מעצב? א"כ הפקדים המתאימים עבור הלקוח נמצאים אצל המתכנת אבל אם אתה רוצה להראות דמו של מסך זהו ההסבר: זה כמין ריבוע שתוחם בתוכו את השדות. תוכל לראות דוגמא בוורד 2007 בכל ריבון יש איזשהו ריבוע שתוחם כמה שדות לנושא מסוים זה יכול לבוא עם כותרת ויכול לעמוד גם בלעדיה. מבחינתך זה יכול להיות ריבוע מעוגל פינות עדין. המצאות של פקד כזה נראית מקצועית יותר מאשר הקוים הנוכחיים.

אם הבנתי נכון המסך שנבנה הוא עבור עדכון פרופיל משתמש, א"ל אשמח לשמוע.

לגבי הצבע, לפעמים אנחנו צריכים להתמודד עם בקשות של הלקוח ולכן יש לך את הכתום הזרחני, ואין לי שום דבר נגד זה.
הצבע בכותר קצת אפרורי ועדיף שיהיה מרענן יותר לדוגמא, כמו הצבע שבחרת לרקע בפרטי ה-User עם מסגרת כתומה או משהו כזה, את העיצוב אשאיר לך.
בחלק התחתון זו דווקא סיומת יפה ואולי כדאי להחליף את האפור בכתום.

סה"כ העיצוב עצמו מאוד יפה ונראה לי שציינתי את זה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י piku;268821:
מה הפשט "כחלק מאפליקציה"? חלק מאפליקציה זה אומר שזה חלק ולא כל האפליקציה, ז"א מסך אחד מתוך... הצדק איתך וא"כ כדאי לשמור על עיצוב שווה כדי שהמשתמש לא יתבלבל וכזה בילבול יכול לעלות ביוקר אכן, כך מתוכנן.

מה זה GroupControl?
אם הבנתי נכון אתה רק מעצב? א"כ הפקדים המתאימים עבור הלקוח נמצאים אצל המתכנת אבל אם אתה רוצה להראות דמו של מסך זהו ההסבר: זה כמין ריבוע שתוחם בתוכו את השדות. תוכל לראות דוגמא בוורד 2007 בכל ריבון יש איזשהו ריבוע שתוחם כמה שדות לנושא מסוים זה יכול לבוא עם כותרת ויכול לעמוד גם בלעדיה. מבחינתך זה יכול להיות ריבוע מעוגל פינות עדין. המצאות של פקד כזה נראית מקצועית יותר מאשר הקוים הנוכחיים. תודה רבה! אני אנסה.

אם הבנתי נכון המסך שנבנה הוא עבור עדכון פרופיל משתמש, נכון מאוד, א"ל אשמח לשמוע.

לגבי הצבע, לפעמים אנחנו צריכים להתמודד עם בקשות של הלקוח ולכן יש לך את הכתום הזרחני, ואין לי שום דבר נגד זה.
הצבע בכותר קצת אפרורי ועדיף שיהיה מרענן יותר לדוגמא, כמו הצבע שבחרת לרקע בפרטי ה-User עם מסגרת כתומה או משהו כזה, את העיצוב אשאיר לך.
בחלק התחתון זו דווקא סיומת יפה ואולי כדאי להחליף את האפור בכתום.

סה"כ העיצוב עצמו מאוד יפה ונראה לי שציינתי את זה. אכן, ציינת, אבל פעמים רבות כותבים "יפה מאוד" כדי לא להעליב, ואני חשוב לי יותר לדעת את האמת מאשר "לא להעלב".

בהצלחה!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;268763:
סליחה על הבורות, אין לי מושג מה זה אפליקציה

משום מה חשבתי שכולם יודעים חוץ ממני, עד שהסבירו לי. אז בעברית פשוטה זה אומר עיצוב תוכנות, אם הבנתי נכון :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;268861:
סה"כ העיצוב עצמו מאוד יפה ונראה לי שציינתי את זה. אכן, ציינת, אבל פעמים רבות כותבים "יפה מאוד" כדי לא להעליב, ואני חשוב לי יותר לדעת את האמת מאשר "לא להעלב".
התכוונתי בשיא הרצינות!!!

נכתב ע"י GRN;268861:
משום מה חשבתי שכולם יודעים חוץ ממני, עד שהסבירו לי. אז בעברית פשוטה זה אומר עיצוב תוכנות, אם הבנתי נכון :)
ובשפה מקצועית ז"א בחברה(של התוכנה) יקראו לך מקצועית Designer, מפליא לא?

תמשיך להצליח!

• הוסף לסימניות
piko, שיניתי ל GroupControl ויצא הרבה יותר יפה! תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה