חוות דעת בנושא צילום מזון - פלטת דגים

• הוסף לסימניות
לפני כשבוע נדרשתי לצלם פלטות של דגים עבור מעדנייה מסויימת, הצילומים היו טכניים ביותר (צילומי מוצר) אך מכיוון שכבר הייתי במקום ונשארו לי כמה דקות לצילום צילמתי קצת יותר מסתם צילומים טכניים.
מעניין אותי חוות דעת עבור התמונה, יש לציין שאין כאן עבודת סטיילינג או משהו ממש מתוכנן, הצילומים התרחשו על שולחן כמעט שבור מאחורי מקרר תעשייתי.
אשמח לשמוע מה דעתכם.

קבצים מצורפים

• 1J9C2394.png
    KB 971.2 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
התאורה בסדר גמור.
הייתי קורפ קצת מימין ומיישר.

• הוסף לסימניות
נאה מאד... הייתי סוגר צמצם מעט ונותן יותר עומק שדה עד קצה הצלחת.

• הוסף לסימניות
לגבי זווית הצילום השולחן היה שבור בצד אז הייתי צריך לצלם מעט באלכסון (ולרוב אני לא קורפ תמונות כי אני עצלן וכי הלקוח תמיד יכול לקרופ בעתיד אבל הוא לא יכול להחזיר חזרה למה שהיה ואני העברתי לגרפיקאי של הלקוח...)
לגבי הצמצם סגרתי מ2.8 ל4 ידעתי שלא כל הפלטה בפוקוס אבל צמצם סגור יותר היה מתחיל להכניס את הצלחת של ההערינג לפוקוס והעדפתי שהוא לא יסיח את הדעת.
תודה על הביקורות תמיד שמח לשמוע חוות דעת נוספות.
יישר כוחכם.

• הוסף לסימניות
ולא הביאו לך מעשרות מהאמצע?!?!

• הוסף לסימניות
לא צלמת. אבל בפינה השמאלית למטה יש פירורים כנראה מהשולחן השבור :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה