חוות דעת וחיפוש עבודה

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח לשמוע חוות דעת וכמובן גם ביקורת....
תודה
אגב אני מחפשת עבודה במשרד להדמיות
למשהו יש כיוון??

קבצים מצורפים

• final 9 ps.jpg
    KB 650.8 · צפיות: 32
  • final side.jpg
    KB 693.1 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
למה לעבוד כשכירה, אם את יכולה להרוויח פי כמה כעצמאית?
זה נראה שאת טובה, וזה תחום שיש בו ביקוש למוצלחים.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
הדמיות מדהימות!
אני לא מכירה משרדים להדמיות- אבל את יכולה לפנות לאדריכלים ולהציע את שירותיך כמבצעת הדמיות- יקפצו על זה.

• הוסף לסימניות
מדהים! ומלא אווירה.

• הוסף לסימניות
הצמחיה שלך נראית ממש טבעית, אין עץ שחוזר על עצמו!

• הוסף לסימניות
מור, עבודה מקסימה!!!
שדרוג מטאורי ממש....

אני מכירה את התכנית במקרה?: )

חגית:)

• הוסף לסימניות
עבודה ממש יפה!
ממליץ להכין תיק עבודות שמראה יכולות נוספות (למשל הדמיות פנים), ולהתחיל לשלוח בצירוף קו"ח למשרדי הדמיות (פשוט מחפשים בגוגל "הדמיות אדריכליות"), ולהתפלל...:)

עצמאי לא בהכרח מרוויח יותר משכיר, אם לוקחים בחשבון את כלל הנתונים כגון פנסיה, ביטוח לאומי, ימי מחלה וכו'.
חוץ מזה יש לא מעט חסרונות בלהיות עצמאי: צריך לדעת לשווק, להתמודד עם זמנים שאין עבודה, לרדוף אחרי לקוחות שלא משלמים (ולפעמים גם להגיש תביעה), ועוד.
אני עובד כעצמאי כמה שנים ואני שמח בכך, אבל זה לא כ"כ פשוט ולא נכון להתייחס לזה כאל שכיר שמרוויח יותר.

• הוסף לסימניות
בגדול הדמיות יפות!
כמה נקודות קטנות:
1. המבנה עצמו נראה חתוך מדי, כאילו מודבק שם משום מה..
2. התריס שבמבנה האמצעי נפתח, איזה סוג תריס זה במציאות?
3. בחלון הימני למטה זה השתקפות של החוץ או שהחלון שקוף? (לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך מה זה הרקע התכלת באלכסון).
בכ"א שוב בגדול הדמיות יפות. אני לא מכירה משרד הדמיות אבל יש לי חברה שחיפשה אשת מקצוע להדמיות אשלח לה פרטי התקשרות איתך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד , אבל הדגש יותר על הסביבה ולא על המבנה עצמו,ומסתבר שהמבנה הוא העיקר לא כך?

• הוסף לסימניות
ראשית כל, הרושם הכללי נראה מאד מקצועי

בהשוואה להדמיות בתחום הווילות למיניהם.
הארה קטנה לגבי תמונת הצד-לגבי יחסיות. אני לא יודע אם זה לפי תוכניות מדויוקות.
אבל הספות נראות לי קטנות מדי ביחס לפרחים הוורודים ורוחב הפרקט. אז או להקטין את הפרקט- מה שגדיל את הספה בעצם וגם את מרחב הגן.או להגדיל את הספה אבל מרחב הגן יישאר בגודלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1484346:
זה נראה שאת טובה, וזה תחום שיש בו ביקוש למוצלחים.
הרבה הצלחה!

כי אני לא מוצאת למי לפנות
אנשים רוצים תיק עבודות ענק. יש לי בערך 10 אך מתוכם אני מראה רק 5
חוץ מזה שמי שפונה רוצה לשלם סכומים מצחיקים
אחד רצה שאעשה לו הדמיות רהיטים לאתר ורצה לשלם לי 45 - 65 לפריט....
כולל חדר תצוגה ןשיראה אמיתי כמובן...
אשמח מאוד עם כל הפניה
ותודה לכל המגיבים המעירין והמאירים

• הוסף לסימניות
הדמיות יפות.

באיזה תוכנה זה נעשה?

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד, מאחל הרבה פרנסה ובשפע
מה מתחת למכסה מנוע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה