כללי חוות דעת ועזרה כרטיס ביקור לעו"ד

• הוסף לסימניות
הסתבכתי רציני עם הכרטיס ביקור הזה,אני לא יודעת מה מתאים.
האם לעו"ד עדיף לעשות רק עיצוב חלק בלי שום אלמנט גרפי?
ואם כן מקובל להוסיף משהו גרפי מה דעתכם על הכרטיסים המצורפים?
תודה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 99.9 · צפיות: 10
  • 83769.jpg
    KB 92.7 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
לדעתי העניה, הרקע בראשון יותר יפה, אבל השאר יותר טוב בשני, הראשון קצת מצועצע.

• הוסף לסימניות
יפה,
הייתי הולכת על הראשון רק להוריד את המברשת שמתחת לשם ולדעתי כדאי להקטין את הפרטים שיכנסו ב2 שורות מקסימום. בעקרון מנסיון שלי, עורכי דין, רואי חשבנון ומנהלי חשבונות אין להם איזה לוגו מיוחד לרוב זה משהו שמורכב מהשם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי הפונט צריך להיות יותר מרובע ובטוח בעצמו. את הפרטים לעשות בכתב יותר קטן מהתוכן.
אם חייבים לבחור הייתי אומרת שתקחי את הצורה של השני - תעשי היפוך מראה ואז זה יהיה כמין חץ שמצביע על השם וכו' וכל שאר הפרטים יהיו מיושרים לשמאל.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את השני.
תכנןו ובניה הייתי מיישרת עם שם העו"ד.
את הכיתוב למטה להקטין - ועדיף בשתי שורות וליישר לימין.

• הוסף לסימניות
הרקע של הראשון מאוד יפה
את הפרטים למטה ליישר לשמאל.
להוריד את הקו בורדו, ואפשר לשלב בורדו ברקע.
במקום הגל(~) אפשר לשים אלמנט שיזכיר את הרקע, יותר כיוון של מצולע.

• הוסף לסימניות
בשביל עו"ד זה הרבה יותר מדי.
במיוחד המברשת.

עורך דין צריך כרטיס פשוט, ישר, פונט יציב ולא מצועצע.
הייתי עושה פס צבע אחד או שניים בצד, בצבע כהה, וזהו.

• הוסף לסימניות
הכרטיסים יפים

אבל כניראה שעו"ד רוצים לשדר משהו מאוד רציני, שמרני ויוקרתי.
הייתי מציע להשקיע בטיפוגרפיה בלבד
וכמו שאמרו עם פונט יותר יציב, כמו עוגן (פונטביט) או נרקיס בלוק (מסטרפונט)
ובכתב יותר קטן.

ולהדפיס על נייר מיוחד ויוקרתי
או לבנות רקע אחיד של טקסטורה מזערית שכמעט בלתי ניראת

.

• הוסף לסימניות
כנ"ל
את הכיתוב השני עם הרקע של הראשון, את הכיתוב של הכתובת וטל' הייתי מקטינה, מצמצמת רווח בין השורות ומרכוז לשמאל.

• הוסף לסימניות
חסר גיוון.

• הוסף לסימניות
הראשון טוב מבין השניים
הפס באדום לא מתחבר כלל כדאי להוריד
את הפרטים הקטיני
תחשבי פשוט ונקי

הדפסה על דף מיוחד/הוספת פס דק מיוחד תעזור לשדרג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה