כללי חוות דעת- כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
אשמח להארות והערות...

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור חוות דעת.pdf
    6.9 MB · צפיות: 145
  • הוסף לסימניות
ממש יפה
הייתי ממליצה לשנות את הצבע של הכיתוב הודיה לצבע הורוד של האודם כי בורדו לא קשור
והייתי שמה יותר פאה מעוצבת ולא מופרעת,
אבל חייבים לגזור אותה מתמונת המקור עם ריכוך של הקצוות.

• הוסף לסימניות
יפה,
נראה לי שכדאי להשקיע יותר בטיפוגרפיה למשל הטלפון עם המסגרת השחורה לא מספיק אלגנטי
לקו הכללי

• הוסף לסימניות
תודה למיכל ולתמימה, ועכשיו? (אגב, אשמח לתמונה של שיער יותר מוצלח)

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור הודיה חדשש.pdf
    6.6 MB · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה
כמה דברים:
1. חשוב מאוד להשאיר לפחות חצי ס"מ בין הטקסט לקצה הדף אחרת יש סיכוי מאוד גדול שיחתך לך הטקסט בדפוס.
2.לגבי הלוגו כדאי להוריד את כל האפקטים. ממש הכל. שישאר שטוח לגמרי, כי עם כל העומס של האפקטים הטקסט נבלע ולא ברור. את הסלוגן תדייקי שיהיה שווה ללוגו. ולדעתי גם תקטיני עוד קצת את הלוגו.
3.הייתי מציעה לך להחליף פונט לשאר הטקסט ואולי לבדוק גוונים נוספים.
4. אם תרצי קישור למלא דוג' של שיער להורדה תכתבי לי מייל לאישי ואשלח לך קישור.

• הוסף לסימניות
ו... השיער הפך לבלונד...
אגב, תודות לM.E.E על תמונת השיער!

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור הודיה חדשש..pdf
    7 MB · צפיות: 59
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה