כללי חוות דעת | כריכה לספר

• הוסף לסימניות
יש לי חברה שאינה חברה בפורום,
ואני מבקשת בשמה חוו"ד על כריכה לספר.

הרעיון שהיא רוצה להביע כאן הוא, שאדם מורכב מאדמה ומשמים - גם בהקשר הבראשיתי - של "נעשה אדם" וגם במובן רוחני.

אני חושבת שזה לא מתקבל כל כך טוב,
יש לכם רעיון לשיפור?
צפה בקובץ המצורף 9526

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 316.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
א. הגיוני יותר לחצות את האדמה והשמיים לרוחב. אדמה למטה שמיים למעלה. לא?
ב. משהו מונע ממנה להצטרף לפורום?

• הוסף לסימניות
לדעתי לעשות את אותו אפקט רק במקום לרוחב - לאורך.
כך יודגש יותר שמחציו ולמטה אדם(ה) ומחציו ולמעלה אלוקים. (נאמר על משה).

• הוסף לסימניות
ואם שנים אומרים אותו דבר, כנראה יש בזה משהו.

• הוסף לסימניות
וגם למה אדמה כ"כ יבשה?

• הוסף לסימניות
שהאדמה תהיה פחות ב"זום"... ופחות יבשה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לרעיון לעשות לרוחב!
ואדמה יותר חולית.
זה יכול לצאת מדהים!

• הוסף לסימניות
לא להפוך!!!!

לא לעשות רוחב... זה צפוי מידי...
אולי כדאי שבתוך דמות האדם יתהפכו היוצרות ימין יהפוך לשמאל ושמאל לימין...

• הוסף לסימניות
מה מונע ממנה להצטרף לפורום?
היא לא מחוברת לאינטרנט.

אני מצרפת סקיצה משופרת.
זה נראה יותר טוב?

צפה בקובץ המצורף 9533

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 626.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
בשום פנים לא להפוך
1. פה זה לא משה והלה רוצה לבטא שכל האדם מרגלו ועד ראשו מורכב מרוח וגשם.
2. לרכך את האדמה ובאדם עצמו לבלבל בין החול למים.

• הוסף לסימניות
רק אם אפשר להוריד או לחילופין להגביה את הידיים לשמיים כי מרחוק זה נראה כמו יש"ו הצלוב...

• הוסף לסימניות
הייתי קונה ספר כזה בגלל הכריכה! תכרכו ב'מט'

• הוסף לסימניות
אם האדמה תהיה למטה, והשקוף למעלה, זה באמת יכול להיות מצויין. אפשר כמובן לטשט את האדמה כלפי מעלה קצת יותר אבל בסך הכל הרעיון מקסים

• הוסף לסימניות
קודם כל, מרשים. נראה מאוד מקצועי!
שנית, לא להפוך בשום אופן. איבדנו את כל הרעיון. זה יראה סתם תמונת נוף ברקע.

לדעתי ניתן להביע את הרעיון שהיא רוצה, ע"י הוספת הרבה אור לבן בסביבתה של הדמות, כאילו הדמות נמשכת מן האור אל החול והמים. (אפילו עם קישקוש במברשת בסביבת האדם, עם פילטר redial blur בzoom).

והערה אחרונה חביבה, לתת קצת אוויר לנשימה ע"י הקטנת האלמנטים וריווח ביניהם. רק אחרי ההדפסה תשימי לב עד כמה זה ענק...

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה