חוות דעת לאתר

• הוסף לסימניות
שמעתי חילוקי דעות על האתר שלי, אשמח לשמוע את הכרעת המומחים, האם הוא מעוצב נכון, או שהוא יבש מידי?
imud.co.il
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני לא מומחה בעיצוב, לכן איני יודע להגדיר מה בדיוק הבעיה. אבל בהחלט משהו כאן דורש תיקון.
דבר אחד אוכל להגיד: ההידר הענק הלבן הזה למעלה כדאי או לסלק לגמרי או לכווץ' בצורה דרסטית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1854048:
אני לא מומחה בעיצוב, לכן איני יודע להגדיר מה בדיוק הבעיה. אבל בהחלט משהו כאן דורש תיקון.
דבר אחד אוכל להגיד: ההידר הענק הלבן הזה למעלה כדאי או לסלק לגמרי או לכווץ' בצורה דרסטית.

תקטין את הויזואל של הלוגו, את הטקסט תשים לידו משמאל,
ואת התפריט באותה השורה של הלוגו, ולא מתחתיו.
ככה כל החלק העליון שכרגע הוא גדול מדי, יצטמצם.

דבר נוסף- כדאי שבדף הבית יהיה חומר נוסף מלבד הסליידר.

• הוסף לסימניות
אכן, האתר מאד בסיסי ולא מעניין.
אני מחזקת את ההערות שנתנו לך בענין ההידר ובענין דף הבית.
לדעתי גם הסליידר עצמו תופס מידי מקום.
אני חושבת שהרקע של הטקסטים גונב את תשומת הלב מהספרים ולכן עדיף להוריד ולבחור רקע ניטרלי יותר.

• הוסף לסימניות
אכן חסר אפיון ועיצוב.

סתם לדוגמה, באתר תדמית קטן, אין צורך בדף אודות בשביל לספר על עצמך, יש את דף הבית (שכרגע עומד ריק).
הטקסט בעמוד אודות שנמתח לרוחב כל העמוד, אינו נוח לקריאה ואינו מעיד על מקצועיות בעימוד. היה יותר קל לבלוע אותו אם הוא היה בעמודה של חצי או שליש ולצידו מידע נוסף.
חסר מידע יצירת קשר בתחתית הדף...

בקיצור, ההערות וההצעות יכולות להתפרש על פני שורות רבות, אבל מה שלמעשה צריך זה תהליך מסודר של אפיון ועיצוב מקדימים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
האם הטקסט של אודותינו מתאים לדף הבית, או שהוא ארוך מידי?

• הוסף לסימניות
סתם לדוגמא, אם הספר בבנאר והפס הכחול למעלה היו בגווני צהוב/בג' זה כבר היה משדרג, וגם אם היה קורה משהו מענין בבאנר כמו טקסט שנכנס באנימציה, הכל היה נראה הרבה יותר חי
כחול זה צבע לימודי, אבל חייבים צהוב או משהו דומה כדי להחיות אותו

• הוסף לסימניות
הייתי גם משנה פונט לפונט מקצועי. הפונט הזה מקסים לעימוד אבל לא לכותרת ראשית של אתר לדעתי

• הוסף לסימניות
אגב, איך עושים כזה דבר שאפשר לצפות בעמודי הספר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1856111:
זה ייצוא לפלאש מאינדיזיין

אז אתה צריך לקחת בחשבון שלא יראו את זה בפלאפונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה