כללי חוות דעת לוגו

• הוסף לסימניות
זו התחלה ממש סקיצות של חצי שעה. אשמח לשמוע חוות דעת דחופה כי זו עבודה שצריכה להיות מוכנה מהיום להיום

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 548.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
כיוון מאוד נחמד,
אבל זה כבר ממש כרטיס ביקור עם כל האינפורמציה הזו.מספיק ללוגו שם החברה ועוד שורה קצרה של הסבר, או מוטו.

• הוסף לסימניות
טוב, הם רוצים את כל זה...
אבל מה מעבר?
יש הערות?
צבעים? גדלים? רעיונות נוספים? מה הכי טוב לדעתכם?

• הוסף לסימניות
האחרון, אבל למרוח את האחד שמונה מאות כמו בדוגמא שלפניו

• הוסף לסימניות
ראיתי אצל עוד עסקים שמנסים לדחוף הכל לבן אדם בכל רגע שהוא רואה אותם, זה יכול ללכת.

באופן אישי הייתי שם את מס' 3 בהיפוך צבעים

• הוסף לסימניות
באמת מהר.....
יפים מאוד, אני בטוחה שהם יהיו מרוצים עד הגג...
לדעתי הראשון הכי יפה, אינני מוצאת קשר בין תריס לגל העגלגל...
תצליחי וד"ש....

• הוסף לסימניות
איזה נס שהלכתי מוקדם.... ;)

בכ"א דעתי,
האחרון.
רק את ה"ריס" תצבעי בשחור
ואת הקוים של התריס בבורדו
חוצמיזה מקסים.

גרפוטו,
זה משדר יוקרה, סטיליסטיות, איכות??????? ;););););)

• הוסף לסימניות
הכל יפה ומיחוד, אך לתשומת לב! הריבוע המחולק נראה כמו צלב!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד הייתי הולכת על הראשון, ולדעתי בלי הבלטות של חלק מהפונט.

• הוסף לסימניות
מאד יפה.
א. כמו שכבר אמרו פה ישנם יותר מידי פרטים בלוגו.
ב. אני הייתי הולך ללא היסוס על השני. הוא מאד משר אלומיניום בצבע הכחול שלו (צבע קר / ברזל / אלומיניום) וזו הסיבה שכל האדומים / חומים מאד לא התחברו לי.

המון בהצלחה

• הוסף לסימניות
השלישי בשינוי צבעים.
וזה לא צלב, בצלב הקו המאונך צריך להיות יותר ארוך מהמאוזן.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה