כללי חוות דעת לכרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
הכרטיס כבר הודפס ועבר אישור של הלקוח ,
אבל חשוב לי לדעת האם הוא טוב ?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 168.8 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
מבוצע יפה מאוד!
עיצוב הלוגו שלך?

• הוסף לסימניות
חוות דעת לשני כרטיסי ביקור

סליחה מממ אני מעלה שוב ..
היתה לי התלבטות בין שתי דוגמאות מה טוב יותר ?אני חשבתי שהראשונה טובה יותר אך
הלקוח בחר את הדוגמא השניה וזה יצא להדפסה
אשמח לשמוע דעת מבינים בענין
תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 231.1 · צפיות: 10
  • 83769.jpg
    KB 177.4 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
הראשונה משני האופציות האחרונות מקסימה ומשדרת יוקרה

• הוסף לסימניות
הרווח בין ה-tel למספר וכן בין fax למספר מאוד מפריעה, זה יוצר חלל לבן שמאוד מושך את תשומת הלב. בגדול הכרטיס העליון מבין השניים האחרונים הכי טוב.

• הוסף לסימניות
השניה יפה מאוד הייתי מוותרת על העגולים בשקיםות בכ"א בשטח הלבן

• הוסף לסימניות
האמצעי הכי יפה.
סדר הדברים, TEL ראשון, ולאחמ"כ FAX ורק אחרי זה MOBILE ולפני הכתובת אי מייל לרשום E-MAIL

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה