כללי חוות דעת לכרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
מיתגתי עסק של צורפת עצמאית, שהסטודיו שלה ממוקם בתוך חנות תכשיטים, היה לי חשוב להדגיש את הבידול, המקצועיות והיחס האישי.
התלבטתי בסלוגן האם לכתוב "סטודיו לצורפות בסטייל" או "צורפת לך סטייל" - מה נשמע טוב יותר?

הערות והארות יתקבלו בשמחה :)
על הלוגו ועל הכרטיס.

תודה רבה!

נ"ב - הצבעים לא עלו כל כך טוב באתר, בעיקרון זה יותר זהב.
צד 1.jpg
צד 2.jpg

• הוסף לסימניות
הגופן לא טוב. כדאי להחליף למשהו יותר שמרני ויוקרתי.
זה ילדותי בעיני.
במיתוג הקו של האות ה' ברח שמאלה.
תנסי ללכת על הכיוון הזה של הנצנץ באות אחת אבל בגופן אחר.
בחירת גופן מתאימה משנה את כל החזות.
תצליחי.

• הוסף לסימניות
להחליף גם את הגופן של הלוגו, וגם גופן המילים האחרות,

המעברים ברקע ובאותיות הלוגו לא מוסיפים לו חדשנות, נסי משהו אחר.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לשפץ קצת את הלוגו.
מה נראה יותר הראשון או השני?

תודה :)

דרך אגב, הצבעים פה ממש גרועים, הצבע המקורי לא חום, אלא זהב.
סקיצה 1
סקיצה 1.jpg

סקיצה 2
סקיצה 2.jpg

• הוסף לסימניות
וואווו הרבה הרבה יותר טוב מהלוגו הקודם...
אני אוהבת את סקיצה 1 כי אני לא חושבת שנכון לשים צבע מעבר בלוגו...

• הוסף לסימניות
לדעתי תשני את הפונט למשהו יותר יקרותי אבל זה נראה ממש טוב...

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה אך עדיין הפונט לא הכי מתאים את צריכה לוגו שישדר יוקרה
ובנוסף שהאותיות יהיו פחות חשוכות
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
אני פחות אהבתי את הרקע השחור... יוקרה זה כחול וכסף..זהב ובורדו ...
לדעתי תנסי כמה ותראי מה נותן את האוירה היוקרתית לי אישית זה קצת מרגיש לא ממש יוקרתי...
לגבי הסלוגן: "צורפת לך סטייל" נשמע טוב... תמשיכי לנסות אני בטוחה שבסוף יצא לך משהו מושלם!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!
אנסה עוד.
זה פשוט פעם ראשונה שלי שאני מעצבת כרטיס ביקור, והתגובות שלכן עוזרות לי המווווון!

לגבי הצבעים, זו באמת בעיה באתר.
הצבעים אצלי בתוכנה הרבה יותר יפים.

שוב, תודה לכולכן :)

• הוסף לסימניות
בדקתי וראיתי שאם שומרים את התמונה על המחשב היא חוזרת לעצמה.....

אם מתחשק לכם לעזור לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה