כללי חוות דעת ללוגו

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה מאד,
הייתי אולי מנסה לעשות בזהב את המספר, התבע ככה קצת מת.
המילים שנת השלושים, א. מפריע לי ההפרדה ביניהם. ב. המילה השלושים נבלעת בתוך הלוגו

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אך אני מסכים עם אלמנטי כי המספרים עצמם נראים מעט יבשים.

• הוסף לסימניות
צריך לחשוב מה יהיה הגודל של המילים "שנת השלושים" השהלוגו יופיע בקטן יחסית (על נייר מכתבים וכדומה).
נראה לי שזה יהיה לא קריא.

• הוסף לסימניות
חייב להגיד ... רעיון אדיר.... משום מה הוא לא ממחיש לי את ה"30" כ"כ..
הייתי חושב יותר על כיוון שה"3" יהיה יותר נמוך מה"0"..
ויש מצב שהרעיון האדיר הזה של ההטבעה ימצא יותר מרחב על הלוגו...

ולגבי צבעים טעון החיאה...

ושוב..... עבודה נהדרת..

• הוסף לסימניות
ה"שפיץ" שיוצא מהמספר שלוש בצד ימין למטה, מפריע לי מאוד.
הרעיון טוב.
(גופן המספרים זה קינגפוקס?)

• הוסף לסימניות
בעיני דוקא יפה מאד ולא מסכימה להערות. גם הצבעים טובים ויוצרים מראה אריסטוקרטי ואלגנטי. אולי לכתוב שלושים שנה ולא שנת השלושים יותר יפה.

• הוסף לסימניות
מצטרף לכולם עבודה נהדרת, יכול להיות אולי שיפורים קטנים פה ושם אבל בגדול זה מרשים, וזו המטרה.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד

• הוסף לסימניות
מאמי...
אני מחייכת ומחייכת .............................

• הוסף לסימניות
יפה מאוד אך אני גם חושב על אותיות יותר מוזהבות. בכ"ז זה יפה מאוד

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה
חבל שהמספר 3 נחתך זה מפריע לעין, לכתוב שנות השלושים מבחינה דקדוקית זה לא נכון, לכן עדיף לכתוב שלושים שנה רק בגדול יותר , שילוב הצבעים מוכר אבל עדין יפה כדאי לשנות את צבע הזהב לגוון יותר חי סגנון העיטורים ב-3 יפה ואולי כדאי להשקיע בזה עוד ולכן ישנה אפשרות להוריד את התמונה מה-3

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף למחמאות!

חן חן!

גם אני מצטרף לשפיץ של הפונט הזה במספר 3 שמעצבן לי בעין קצת.

גם אני לא מצטרף לכולם ואומר שלא הייתי עושה זהב מבריק כמו שכוווווולם עושים כי זה נדוש. תנסה בהבלטה של כסף מבריק, אמנם קצת פחות שגרתי לכאלה דברים שבד"כ רוצים 'זהב' - אבל הכל יכול להיות!

עבודה יפיופית!

• הוסף לסימניות
מצטרפת להערות הקודמות.
מאד מאד מאד יפה ומרשים, עבודה מדהימה!

• הוסף לסימניות
ממש מיוחד!
רעיון מקסים!
ביצוע מקצועי.
מרשים מאד.
כמה נקודות קטנות.
הייתי עושה את ה30 יותר זהב ומבריק, ומסדרת את השפיץ של ה3 וכותבת שנת השלושים למטה בשורה אחת ולא בלבן- הלבן הוא צבע מידי נקי/ מודרני פה בתמונה. אפשר בגוון הבהיר יותר עם רקע שחור.
ומה זה העיגול בבז' בהיר בתוך ה3?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה