כללי חוות דעת לשער שהיכנתי

• הוסף לסימניות
מקסים ויפה!

רק למעלה נראה לי שיש יותר מדי איורים, זה עושה לי קצת בלאגן בעין.

(בעמודים זה נראה שהקווים באים משני הצדדים והם לא מתחברים ביחד, אבל אם זה צריך להיות ככה נא לראות את ההערה הזו כמבוטלת.)

• הוסף לסימניות
נהדר!
הייתי מציע שאת הריצפה תמשוך מעט קדימה
ואת האיורים תחליש קצת

• הוסף לסימניות
זכרת לרשום גם את השנה ליד "כל הזכויות שמורות"...
לעניין: לך יותר לכיוון העדין. יש לך את זה!

• הוסף לסימניות
הגל למעלה מיותר העמוד יותר מדי גלים עדיף עמוד עולה חלק בשיפוע

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, עלה והצלח
הערות לשיפור:
בעיצובים בסגנון הזה רצוי להקפיד יותר על סימטריה.
לכן אני מציע שבקשת העליונה, תשמור על צורה סימטרית ולא א-מורפית כפי שיש כרגע.
דבר שני, לגבי העמודים, נראה שהם דורשים קצת יותר תשומת לב.
דבר אחרון: אני מציע להוסיף אלמנטים דקורטיביים נוספים שיוסיפו מלח ופלפל לעיצוב. לדוגמה: פרחים, סילסולים, סרטים, ווילונות, כתר... וכיו"ב...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חיפשתי לעשות משהו שונה לא כמו זה

נכתב ע"י Shia;313469:
יפה מאוד, עלה והצלח
הערות לשיפור:
בעיצובים בסגנון הזה רצוי להקפיד יותר על סימטריה.
לכן אני מציע שבקשת העליונה, תשמור על צורה סימטרית ולא א-מורפית כפי שיש כרגע.
דבר שני, לגבי העמודים, נראה שהם דורשים קצת יותר תשומת לב.
דבר אחרון: אני מציע להוסיף אלמנטים דקורטיביים נוספים שיוסיפו מלח ופלפל לעיצוב. לדוגמה: פרחים, סילסולים, סרטים, ווילונות, כתר... וכיו"ב...

בהצלחה!

צפה בקובץ המצורף 46932
חיפשתי לעשות משהו שונה לא כמו זה ..
בכל אופן תודה ובפרט לטיפים של ההורדה שעזר לי לדעת לבנות..

קבצים מצורפים

• פפרוג.jpg
    KB 187.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מוצלח, מיוחד ולא שגרתי.

• הוסף לסימניות
ממעמקים קראתיך ..למה האשכול צולל למעמקים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה