כללי חוות דעת מקצועית...

• הוסף לסימניות
רק אולי להחליף- "כמו שיכולים..." להקטין
והקטע האחרון חשוב יותר- אותו להגדיל

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהקטע האחרון זה הסבר מורחב של תמצית הדברים ב "כמו שיכולים..."

• הוסף לסימניות
סגנון מדהים.
אפשר לשנות את הצבעים ואפשר שלא (אם כן אז לצבעים מאוד חיים כמו ורוד פוקסיה, טורקיז, ירוק תפוח וכדו'. אם את רוצה לשלב רק צבע אחד אז ורוד עתיק יכול ללכת מאוד יפה עם החום. גם עדיין זה יהיה רגוע אבל יחד עם זאת, לא חד גוני).
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ממש נהניתי! קצת הפריע לי שהטקסט לא יושב על השורות (הייתי עושה אותם יותר בהירים ולא כל כך ניראים) וכן הייתי מוסיפה קצת

• הוסף לסימניות
הסגנון זה יפה מאוד חוץ מהרקע בצד שמאל די מבולבל אולי לעשות קצת שקוף או יותר פחות בלאגן

• הוסף לסימניות
הסגנון מדהים, חדיש, מקורי ומענין, לי דווקא מפריע הסידור של הטקסט, לדעתי המרווחים בין השורות הפסקאות והכותרות מידי משעממים, כדאי לשנות לצמצם ריווח בין שורות או להגדיל מרווחים בין כותרת לפסקה וכו' הכל יהיה יותר חזק!
כללית- עבודה מושלמת!!

• הוסף לסימניות
ביצוע מדהים! ממש יפה...
הייתי מגדילה קצת את הטקסט

• הוסף לסימניות
הסגנון בעצם יפה מאוד
אבל באמריקה אומרים
ITS NOT EXCITING
זה מתאים יותר למקום אחר, לא סמינר. כנלע"ד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה