כללי חוות דעת נוספת למודעה

• הוסף לסימניות
מודעה מתוקנת - דעתכם המקצועית.
תודה מראש.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 929.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה ומרשים, אולי קצת להקטין את הכתב
בכוונה או לא יותר בצד ימין?

• הוסף לסימניות
השיפור ניכר בהחלט.
הרבה יותר טוב רק אולי הייתי מזיז את כל הטקסט יותר לימין.
(אפילו שהלהבה למטה...)

• הוסף לסימניות
זה מדהים ויפה רק אני הייתי משנה את הפונט של "מי שברך" ליותר קליל כמו 'תהילה' או 'ספרדי'

• הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר יפה.
כמה הערות על הטיפוגרפיה; בקטע הראשון לצמצם רווחים לדעתי זה יכול להיכנס בפחות שורה אפילו.
גם בשתי הקטעים האחרים, לצמצם רווח בין שורות, לא צריך רווח כזה גדול.

• הוסף לסימניות
בלי להשוות בכלל.
הרבה יותר לעניין.
(בינינו, אין לי ספק שזה 2 אנשים אחרים שעשו את המודעות. מודעה זו והמודעה עם הוילון)

• הוסף לסימניות
נדושו כבר כל המילים על השינוי המדהים.... אבל אין אפס זה אדיר
הייתי אולי מגדיל את המקטע האמצעי, כי זה המסר המרכזי שצריכים להעביר.
פשוט לעשות אותו באותו פונט וגודל כמו הקטע הראשון.
כמו"כ, אם יש באפשרותכם לשחק בנוסח, הייתי מוותר על המילים "ויקויים וגו'"
כדי להוריד את המקטע התחתון למטה, להגדיל ולהרחיב אותו על פני רוחב המודעה
שזה יהי' כמו ציטטה מהמקורות, על חשבון העיטור התחתון.

בהצלחה
ופסח כשר ושמח

• הוסף לסימניות
אכן הרבה יותר טוב מקודמו!
מצטרף לקודמי לשים את גוש הטקסט יותר בצד ימין.
את ה"מ שברך" אפשר לעשות בצהוב בהיר קרמי.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד! בטוב טעם ובאלגנטיות. כל הכבוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה