דרוש מידע חוות דעת עגלת באמפריידר קונקט

• הוסף לסימניות
רוצה לקנות עגלת אחים אחים בהפרש של שנה
מחפשת המלצות על עגלת באמפריידר קונקט
f7ca0982702d6cbe13723e9117f8d0b8.jpg

• הוסף לסימניות
רוצה לקנות עגלת אחים אחים בהפרש של שנה
מחפשת המלצות על עגלת באמפריידר קונקט
f7ca0982702d6cbe13723e9117f8d0b8.jpg
מברור מעמיק וארוך הגעתי למסקנה שממש לא מומלץ מכמה סיבות.
הסיבה העקרית היא שכשהעגלה מחוברת הרוחב שלה הוא כמעט מטר. לא נכנס בדלת הבית ולא עובר בחדרים.
דבר שני די מסובך להלך איתה ברחוב בסיבובים וכו. במישור היא פצצה.
בעל חנות אחת אמר לי שאם יש לי 2 ילדים ב2 מעונות זה מומלץ כי משאירים עגלה בכל מעון אבל זה במקום עגלת תאומים והילדים ביחד כל הזמן ממש לא מוצלח
כמה בעלי חנויןת אמרו לי שהם מכרו ביחד ממש בודדים.
מה שכן. בתור עגלה בודדת היא פצצה.

• הוסף לסימניות
בתור עגלה בודדת -אני ממש מרוצה!

• הוסף לסימניות
דווקא שמעתי דיס המלצות בתור בודדת. לגבי תיקונים ואיכות. בכל אופן ביחס למחיר. אבל מומלץ לברר כי אני לא כלי ראשון.

• הוסף לסימניות
בתור עגלה בודדת היא פצצה.
בתור תאומים, בדיוק מה שכתבה @ימד

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח לשמוע חוות דעת בתור עגלה בודדת.
תודה
שבוע טוב

• הוסף לסימניות
יש לי אותה וממש מרוצה ממנה,
חזקה, איכותית, יפה, נוחה ועם שכיבה מלאה.
החיסרון היחיד שהגגון לא נפתח יותר כלפי מטה, וגם אין אפשרות לראות את התינוק מלמעלה,
(בד"כ בכל העגלות יש "חלון הצצה")
אולי הם כבר השתפרו בעניין הגגון...

• הוסף לסימניות
יש לי אותה וממש מרוצה ממנה,
חזקה, איכותית, יפה, נוחה ועם שכיבה מלאה.
החיסרון היחיד שהגגון לא נפתח יותר כלפי מטה, וגם אין אפשרות לראות את התינוק מלמעלה,
(בד"כ בכל העגלות יש "חלון הצצה")
אולי הם כבר השתפרו בעניין הגגון...
כמה זמן יש לך אותה?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מתבלטת בין באמפריידר קונקט 3 לבין יויו
לפי חיפושים שלי ביד 2 וכדו' ראיתי הרבה אנשים שמוכרים את העריסה של יויו אחרי 3-4 חודשים
אשמח לשמוע לגבי באמפריידר קונקט עד איזה גיל האמבטיה מתאימה
וכן האם הטיולון ניתן לישיבה מלאה (הבנתי שביויו אין אפשרות כזאת אלא רק זווית)
ועוד משהו חשוב- האם ניתן לקפל ביד אחת כמו ביויו
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח גם לשמוע תשובות על השאלות שנשאלו -
עד איזה גיל האמבטיה מתאימה
וכן האם הטיולון ניתן לישיבה מלאה (הבנתי שביויו אין אפשרות כזאת אלא רק זווית)
ועוד משהו חשוב- האם ניתן לקפל ביד אחת כמו ביויו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה