כללי חוות דעת עיצוב אתר

• פותח הנושא yyy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנא חוות דעתכם - קצת דחוף

האתר מיועד להעביר שעורי תורה בוידאו ושמע מאמרים שאלות ותשובות וכדומה
העיצוב המוצג הוא לדף הראשי
ניתן לראות את התמונה בקישור
www.ykr.co.il/temp/124.jpg
הקובץ מצורף להודעה זו
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 124.jpg
    KB 316.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
קשה מאד להתרשם מהגודל שהעלת את זה,
נסי לעלות בצורה טובה יותר

• הוסף לסימניות
אכן קשה מאוד להתרשם בגודל הזה.
מהמעט שאפשר בכ"ז לראות, מס' הערות:

1. קצת מצחיק להעלות עיצוב אתר להתרשמות, ללא הHEADER וה-FOOTER, שיכולים להשפיע באופן דרמטי על העיצוב.

2. הדבר המשמעותי ביותר שחסר כאן הוא גריד ברור, מה שהיה עושה סדר בעיניים וחשוב מאוד באתר כ"כ עמוס בתוכן (ובכל אתר בעצם).

3. הצבעוניות מאוד מונוכרומטית. אני מבינה שרצית להשתמש בגווני זהב, אבל כדאי להוסיף עוד צבע משני כדי ליצור מעט גיוון.

• הוסף לסימניות
התחלה מצוינת! עיצוב נקי ויפה
את הטקסטורה הנמצאת על הצבע הבהיר תחת הטקסט הייתי מורידה

• הוסף לסימניות
ניתן לראות בגדול בקישור המצורף להודעה

אני לא יודע מה כאן זה כזה קטן אבל בקישור זה בגודל ממשי

• הוסף לסימניות
את הטקסט הרץ אתה צריך לעשות בפונט מערכת כמו אריאל, דוד וכד' (המקובל ביותר הוא אריאל), לא בפונט מעוצב. כדאי להשתחרר ממוסכמות עולם הדפוס...

• הוסף לסימניות
התחלה מעולה!
א. בעיקרון הייתי משנה את הצבעים זה קצת מת ולא יהיה לי חשק להכנס לאתר הרבה. ארצה לראות בצבעים רעננים יותר.
ב. הייתי רוצה לראות פחות באנרים פרסומיים בראש הדף ולכן ניתן להציג רק באנר אחד, נכון שזו הכנסה גבוהה יותר, לי אישית זה מציק.
ג.במבזקים שמופיעים בצד שמאל מאוד מפריע לי שהם לא מיושרים מול העיצוב המרכזי. לדוגמא את מוצרי החנות ניתן להקטין בגובה כך שיהיה בקו ישר עם מאמרי פ.השבוע ואת "מה חדש" ניתן למתוח עד לתחתית שעורים אחרונים. אם יש חשש שלא יהיה כ"כ "הרבה חדש" ניתן להוריד את החלון הזה ולהאריך את החלון של ה"שאלות אחרונות".
ו... שוב, העיצוב באמת יפה, נקי ומסודר!!!
בהצלחה בהמשך!!!

• הוסף לסימניות
מרגיש לי עמוס וצפוף, אולי זה בגלל הגודל?
חסר ישור והתאמות.
הצבע לא ברור זה לא זהב ולא חום.
כמו שאמרו כאן,תוכן פנימי של טקסט רץ צריך לבוא בפונט מערכת.
זהו לבנתיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה