כללי חוות דעת | עיצוב שער

• הוסף לסימניות
שער-01.png
הערות והארות יתקבלו בברכה...

• הוסף לסימניות
האם למישהו יש רעיון לכיתוב אחר בתוך המסגרת?
זה שער לגמרא חדש שאני מוציא, שיש לו סימנים בתוך הגמרא רשי ותוספות ועוד.
ליותר פרטים ראו פה

• הוסף לסימניות
שים מדרש קצר שמדבר על הגמרא. משהו כמו ה "שאם ישאלך אדם אל תגמגם ותאמר לו..." של גמרא "ושיננתם"

• הוסף לסימניות
מש יפה !
מפריע לי רק קצת בעין העיטורים השחורים שלמעלה
אני מתכוונת לאותו עיטור שחוזר על עצמו למטה

• הוסף לסימניות
שים מדרש קצר שמדבר על הגמרא. משהו כמו ה "שאם ישאלך אדם אל תגמגם ותאמר לו..." של גמרא "ושיננתם"
מש יפה !
מפריע לי רק קצת בעין העיטורים השחורים שלמעלה
אני מתכוונת לאותו עיטור שחוזר על עצמו למטה
יותר טוב?
שער2-01.png

גם עוד שינוי - הראשון הוא יותר חלק [flat - בלי צללים], והשני יש לו יותר עומק. מה הולך יותר?

• הוסף לסימניות
אני הייתי מורידה לגמרי זה מדי מתנגש עם הקישור שמעליו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צודקת ולא צודק,
הרבה יותר יפה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לדעתי 1 - הרקע בפנים כהה מדי ובהדפסה יצא עוד יותר כהה...
לדעתי 2 - לדעתי תוכל להחזיר את העיטורים שהורדת, אם תעדן טיפה את הצל שתחתיו ותתחם את זה עם קו לבן נוסף מעליו ומתחתיו, ורקע לבן ביניהם ככה שיחתוך לגמרי את העיצוב שתחתיו. כמו כאן
מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
לדעתי 1 - הרקע בפנים כהה מדי ובהדפסה יצא עוד יותר כהה...
לדעתי 2 - לדעתי תוכל להחזיר את העיטורים שהורדת, אם תעדן טיפה את הצל שתחתיו ותתחם את זה עם קו לבן נוסף מעליו ומתחתיו, ורקע לבן ביניהם ככה שיחתוך לגמרי את העיצוב שתחתיו. כמו כאן
מקווה שהובנתי.
תודה על העזרה!
זה באמת יפה ככה...
שער-01.png

• הוסף לסימניות
בעיני הכריכה ללא העטורים- נקיה ויפה יותר.

• הוסף לסימניות
תוריד את ההכהייה החיצונית גם, ושים בין שתי הקווים הלבנים רקע לבן שלא יראו ביניהם את הרקע התחתון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה