חוות דעת על אתר חדש

• הוסף לסימניות
מדובר בלקוח שבקש בעבר לעשות לו אתר תמורת תשלום [הרוב חסד גמור]
מכיון שאינני בתחום בכלל, לכן פתחתי דרך האתר שתראו אותו בתחילת הכתובת,
בניתי דף, וככה זה נראה.

http://www.ezblox.site/viewer/vbid-fe04a277-6jjfjyp2

אני צריכה חוות דעת:
בנוגע לאתר, עיצוב וכו' (גופנים צריך עדין עבודה...)
בנוגע לכתובת הארוכה, מה עושים כדי לדצקה,
בנוגע לכתובת דומיין, אין משיגים זאת,
לסינון של נטפרי שהתמונות עדין חסומות,

ותודה תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
בנוגע לעיצוב, לפי דעתי כדאי לשים את התמונה של האברכים הלומדים בתחילת העמוד ברקע של "שערי הלכה וכו'", כרגע כותרת העמ' קצת יבשה. חשוב מאוד לוודא שאכן הטקסט יהיה ברור.

הרבנים שמשיבים, השמות שלהם והתיאור כתוב משמאל לימין (וכמובן שצריך שיהיה מימין לשמאל), ההערה נכונה גם להמשך לחלק של "היום ילמדו .."

בקשר לדומיין, אני לא כל כך יודע איך זה עובד באתר הספציפי.. אבל רכישה של דומיין אמורה לעלות משהו כמו 60 ש"ח לשנה (יתקנו אותי המעודכנים), עדיף אמוד לקנות כתובת .il.
אחרי שקונים את הדומיין, צריך לעשות שני דברים:
א. להפנות את הדומיין לשרתים של חברת האירוח (לפי כתובת IP).
ב. אני מניח, שיש איזשהו מסך ניהול באתר שמאפשר להגדיר איזה דומיינים מחוברים לאתר הספציפי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי כל החלק הראשון יכול להצטמצם לתוך לוגו..
\זה מיותר ההרצאה הזו.. (כל החלק שבחום)
פורום שאלות וכו יכוליות חלק מתפריט מסודר..
חייב תיקון דחוף לדעתילפונט וRTL ..
הרעיון יפה בהחלט ומבורך אשריייך שזכית, אבל אפשר עוד טיפה עיצובית וזה יהיה פצצה..

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אין מילים.
אם יש עוד הערות אשמח לשמוע, אני עוקבת אחרי האשכול

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות,,
סתם שאלה, האם זה כל כך גרוע להשאיר את הכתובת הארוכה הזאת?
ומה בעצם מרוויחים מדומיין.

• הוסף לסימניות
1. לדעתי בתצוגת מחשב עדיף תפריט ברור
2. הפונט לא ברור תנסה מהפונטים של גוגל heebo או alef
3.כל החלק העליון ריק אין חוית משתמש על ההתחלה
4. רכוש כבר היום זכות לימוד עבור יום לימוד תורה אישי זכות שהיא רק שלך! מידי גדול ולמטה
5. בדף הבית יש גלילה מרובה עם מעט תוכן מה שאפשר להכניס את כל התוכן בצורה יפה ללא גלילה וכן דף צור קשר
צריך לזכור כמה שפחות גלילה, מספיק בניידים גוללים
6. לגבי הדומיין עדיף שם קצר וקליט מראה על אתר שמכבד את עצמו ולא נמצא בתוך תתי תיקיות או סאב דומיין, דומיין עולה 49 ש״ח לשנה בקישור הזה box
7.אם זה למטרת חסד ישר כח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה