חוות דעת על אתר חדש

• הוסף לסימניות
בניתי לעצמי אתר בוורדפרס (די פשוט) אשמח לקבל חוות דעת הערות או רעיונות לשיפור על האתר וגם על האתרים שנמצאים בתיק עבודות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מה הכתובת?

• הוסף לסימניות
זה היה ניסיון זמני לכמה דקות והחזרתי את זה למה שהיה

• הוסף לסימניות
אני מנסה לעשות תפריט עם position: fixed; באלמנטור והבעיה שתמיד זה מופיע מתחת לדף ולכן אי אפשר ללחוץ על התפריט
איך אני יכול לעשות שהתפריט יהיה מעל הדף ושום דבר לא יסתיר אותו כשגוללים ואז אני יוכל ללחוץ על התפריט?

• הוסף לסימניות
אתה צריך להגדיר ע''י z-index
כמה שהמס' יותר גבוה
כך הוא יקבל שכבה עליונה יותר

גם באלמנטור יש מקום להגדיר בלשונית מתקדם

• הוסף לסימניות
בניתי לעצמי אתר בוורדפרס (די פשוט) אשמח לקבל חוות דעת הערות או רעיונות לשיפור על האתר וגם על האתרים שנמצאים בתיק עבודות
תודה רבה!
הפתיחה יפה מאד.
הייתי משנה את הפונט המעוגל ב"מי אנחנו". לא קריא, וגם קטן.
כמו"כ בתיק עבודות יש להגדיל רזולוציה לתמונות [באזז, חיפוש דירות כו']. הן מפוקסלות.

• הוסף לסימניות
הייתי מעלה את הקישוט שמעל המילים "תיק עבודות" קצת ללמעלה
וכן את הדוגמאות לעבודות
וכן מתחת לתיק העבודות יש רווח גדול- קצת לצמצם

• הוסף לסימניות
הייתי מעלה את הקישוט שמעל המילים "תיק עבודות" קצת ללמעלה
וכן מתחת לתיק העבודות יש רווח גדול- קצת לצמצם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה