כללי חוות דעת על לוגו

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
מה אפשר לשפר?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 907.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
בס"ד

מאד יפה! רק אולי תראי קצת את הקוקו של הילדה הגדולה.

• הוסף לסימניות
מקסים!

ממש קולע ומביע

• הוסף לסימניות
מקסים.
יש קווים דקים כמו הכיס והקוקיות שלא יראו אותם בהקטנה, הטקסט קטן מידי ביחס לויז'ואל, אבל חשיבה נכונה ומדוייקת יש לציין.

• הוסף לסימניות
מאד יפה ומושקע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Eצוב;296333:
בס"ד

מאד יפה! רק אולי תראי קצת את הקוקו של הילדה הגדולה.

תודה.
יש לך רעיון אולי איך להראות את הקוקו? כי קצת הסתבכתי עם זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפיש;296382:
תודה.
יש לך רעיון אולי איך להראות את הקוקו? כי קצת הסתבכתי עם זה.

בס"ד

אולי שכאילו יראו את ההמשך של הקוקו מלמעלה "קוקו גבוה"

• הוסף לסימניות
הילדה הקטנה ממש חמודה. הבת הגדולה - אולי את הקוקו אפשר במקום הכיס, נופל על הכתף שלה. וכן לעבות את הקוים שלה.

הראשון לדעתי יותר טוב.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
האם יש תלבושת לסמינר זה עם כיס?

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה אך בעיני, הילדה הגדולה נראתה אחות רפואית ו...שמנה מידי.

• הוסף לסימניות
יפה,
להוריד את הכיס,נראה לי שעדיף לוותר על מורכבות יתר, הרי כל סגנון האיור מביע פשטות?
לגבי הילדה: אפשר לעשות שתי קוקיות מעיגולים, אפשר לעשות כרה (קארה? איך כותבים?) שהפינות שלו מתעגלות כלפי מעלה, ואפשר לעשות קוקו שנראה כמו האות S אבל מאד עבה, ושהפינה לא תהיה מדי כלפי מעלה אלא משו עדין יותר. (חשבת לקחת אותה לספרית? :))
-לגבי הספר: כדאי להוריד את המילוי הלבן שנותר בקפל של הספר,
ולשים את המלל "מסלול גננות" למעלה בצורה מעוגלת, כמו שעשית את הטקסט בתחתית.

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה.
לי הפריע שהילדה הקטנה לא הולכת בדיוק לפי הקווים של הספר, בעיקר באמצע.
(אולי הגננת תנחה אותה ללכת לפי הקווים? :))

• הוסף לסימניות
אני מסכים עם קודמי שכדאי אולי להוריד את הכיס.
אני מסכים עם ההצעה של אילה לגבי ה"קארה"

ואני מוסף משלי: להוריד את חלקו התחתון של העיגול (מה שמתחת לספר)
ולהגדיל את המילים "מסלול גננות" ואת המילים סמינר דרכי רחל שיהיה ישר.

• הוסף לסימניות
לוגו יפייפה מאוד אהבתי!!
שימי את הקוקו של הילדה הגדולה לקדימה נח על הכתף -שרחוקה מהילדה הקטנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה