דרוש מידע חוות דעת על לוגו

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוות דעת איזה מבין הלוגויים הייתם בוחרים?
מה יותר מושך אתכם?
ואם יש לכם המלצות...

הלוגו הזה הוא בעצם לאולפן הקלטות, נעשה בו שימוש לרוב על כל מידע שיוצא מהאולפן לדוגמא מוטבע ברקע של שיר שיצא... וכו'

1)
1626088649603.png

2)
1626089174203.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ויש לי גם עיצוב בסגנון הזה
IMG-20210510-WA0062 (1).jpg

• הוסף לסימניות
גם לטעמי, העליונים מיושנים שניהם.
הלוגו למטה יפה ומבטא, אני בעד הראשון מימין (או השלישי.. האמצעי ודאי לא. עושה אווירה כבדה לדעתי)

• הוסף לסימניות
הלוגו השני (בעליונים) מגניב ומקצועי
כנ''ל הראשון למטה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הראשון מימין באלו שלמטה.
אממ גם השחור לבן ממש נחמד.
הם יותר נעימים לעין... הפריע לי קצת הרקע השחור...

• הוסף לסימניות
התחתונים. אחד מאלו. לכל אחד סגנון שונה. מי יותר צעיר, מי יותר יוקרתי. אבל כולם יפים.

• הוסף לסימניות
מה ששמת בפרופיל שלך עכשיו
הכי מתאים

• הוסף לסימניות
~sol key~

@~sol key~ אהבתי, צעיר ועדכני.
בדיוק!
רות,
הלוגו שלך כאן בפרוג הוא מקסים!!
יותר כיפי מאלו שהצגת כאן.

אם חייבת ללכת על אחד מהמוצגים כאן, אני הכי התחברתי לשמאלי מבין השלשה.
בהצלחה!
מה ששמת בפרופיל שלך עכשיו
הכי מתאים
אולי תעשי לוגו ע''ב זה
יום אחד החלטתי שהפרופיל שלי בפרוג מעצבן ובא לי משהו צבעוני (והיום הזה היה אתמול)
אז שמתי משהו צבעוני לא חשבתי על שזה יהיה הלוגו
אבל אני יכולה באמת ללכת לכיוון של לוגו על גבי זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה