כללי חוות דעת על מודעה לעיתון

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם המחכימה-כמו תמיד!

• הוסף לסימניות
אני מקווה שבמציאות הצבעים לא ככה
לא אהבתי את ההטיה של סדנאות מיוחדות.

מודעה נחמדה.

• הוסף לסימניות
כן ברור! רק עכשיו ראיתי איך הצבעים הוצגו כאן

• הוסף לסימניות
המודעה יפה, המשחק עם ה'הרים והגבעות' מענין ומקורי,
אין צורך בהצללה סביב הכותרות, היא רחוקה מאוד, ומטשטשת את הכיתוב

• הוסף לסימניות
מודעה יפיפיה, הייתי הולכת על גווני הירוק - טורקיז

• הוסף לסימניות
מודעה יפה! חסר קצת מסתוריות...

• הוסף לסימניות
זה יפה ומושך את העין שזה מצויין!

אני הייתי משנה כמה דברים:

* אם אפשר להחליף את העיטור למעלה או לקשט אותו
* 4 השורות של 4 היסודות טיפה להקטין
* טלפון טיפה להגדיל, והכתובת לא רואים בצבע לבן

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד! רק הצבעים זוהרים מדי - זה בטח עניין של תצוגת מסך.
וכמו שאמר כבר מישהו - אינני רואה סיבה להטיה של הסדנאות. גם ישר זה אמור להיראות מצוין.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
פשוט יפה!

• הוסף לסימניות
כדאי להפריד את הסדנאות ושהמחיר יהיה ברור יותר שהוא מיועד לסדנא מסויימת משום שבמבט ראשון היה נראה לי שבטעות שמת פעמיים את המחיר.

• הוסף לסימניות
יפה ואסטטי
הצבעים לא מדברים אלי אישית אבל מושכים את העין וזה חשוב
את הכתובת כדאי בהחלט להגדיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה