חוות דעת על מצלמה די דחוף

• פותח הנושא la5
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני שוקלת קורס צילום אם ירצה ה', וניצבת בפני שאלה מאוד חשובה:
יש לי מצלמה קומפקטית שנקראת לומיקס של פנסוניק שמסתמא לא תענה לדרישות הקורס ואפשרות לקבל מהמשפחה מצלמה של סוני מדגם dsc-f828
מדובר במצלמה קצת ישנה אבל אנשים שיודעים קצת צילום הפיקו ממנה תמונות מעולות והבנתי שיש לה די הרבה אופציות, השאלה אם אוכל לצלם בה לפחות במהלך הקורס בלי צורך לקנות מקצועית ממש בשלב זה או שאין סיכוי, כי גם קורס וגם מצלמה זה לא משהו שיתאפשר לי בשלב זה כספית.

• הוסף לסימניות
סיכוי בטח שיש, יש לי את המצלמה הזאת, והיא עכשיו בהשאלה לחבר בקורס צילום, אפשר ללמוד עליה מצויין, יש לה צמצם 2 ואורך מוקד די גדול למצלמה עם חיישן קטן ... יש בה את כל האפשרויות הידניות, שצריך בלימוד צילום, הבעיה היא שהוא לא הצליח להתחבר לפלאשים בסטודיו, כי תושבת הפלאש של סוני שונה, אבל בלימוד בסטודיו בכל מקרה עובדים בצוות ככה שאפשר לסמוך על השותפה, שלא כמו בצילומי חוץ ושיעורי בית.
בהצלחה בקורס

• הוסף לסימניות
אני חייב להגיד שאלו לא המצלמות הכי טובות שיש אבל זה ממש לא חשוב!
היו לי הרבה תלמידים שבמהלך קורס יסודות הצילום השתמשו במצלמות האלו - גם בפנסוניק
וזה נכון שהמצלמות האלו מגבילות בלא מעט מצבים לעומת ה slr's אבל יש הרבה מה ללמוד בצילום ונושאים כמו קומפוזיציה, הבנת עקרונות החשיפה, שימוש בעדשות שונות, ועוד... בהחלט אפשר ליישם עם מצלמות אלו
את מוזמנת לצפות בשיעורים בסיסיים בצילום בלינק הזה
מקווה שיעזור במשהו...

• הוסף לסימניות
הלומיקס של פנסוניק מצלמה טובה?
בכאמרה פור יו (אלי ביתן הצילום) הוא המליץ לי עליה יותר מכנון.
ו... קניתי.
אני לא מבינה גדולה בצילום. מצלמת חביב...
אבל לפחות לשמוע מה המבינים אומרים...

• הוסף לסימניות
השאלה מה את צריכה / רוצה ומול איזו מצלמה של קנון עשית השוואה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה