כללי חוות דעת/ פלייר דו"צ

• הוסף לסימניות
מכירים את זה שלא הולך, ואין מוזה לעבודה מסוימת
אז זה מה שהיה לי עם עבודה זאת, חרטשתי איזה משהו.
אז אנא מכם דעתכם והערותיכם המחכימות.
יכול להיות שהעיטוריים מיותרים , אבל הוא התלהב מהענין
(מה לעשות)

צפה בקובץ המצורף 8761

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 284.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
דוקא מאד יפה ונעים.
הפונט והצבע של דקור טפט - לא משהו (אלא א"כ זה הלוגו)
הרווחים של הקוביות עם הוילונות לא שווים.
לי אישית, ממש נמאס מהעיטורים, למרות שהשילוב שלהם פה חביב

• הוסף לסימניות
אם זה רק חירטוט אצלך, אז מה נקרא גרפיקה רצינית, זה יפה מאוד חוץ מכמה ההגהות הקטנות שהזכירו קודמיי, חוץ מזה נראה לי עשיר ויפה מאוד

• הוסף לסימניות
אם זה חייב להיות כחול, שימי את זה על רקע לבן שקוף. דהיינו סטריפ לבן 50 אחוז או משהו כזה. כי הכחול על החום ממש לא...

• הוסף לסימניות
הצבע של דקור טפט לא כמו הצבע של משי. למה?
הרווחים בין התמונות הקטנות לא שווים.
חוץ מזה לטעמי יפה מאוד

• הוסף לסימניות
התמונה הגדולה חייבת עוד קונטרסט ושיפורי צבע!

• הוסף לסימניות
ואני חושבת שיש כאן בעיה שהתמונות קצת מכוע... ולכן כדאי לעשות עיצוב הרבה יותר דומיננטי לכפות על התמונות - זה לא מגלים ללקוח...
תנסי רקע כחול כמו הלוגו של משי. בגוונים שונים....
ואולי בשביל הכיף, תני צל לתמונות,
וסתם ביצוע שונה לחלוטין- תמונות זרוקות לא מסודר, אבל זה כבר פרויקט אחר לגמרי...

• הוסף לסימניות
זה היה הסקיצה הראשונה, והלקוח התעקש על תמונות מסויומת
ועל רקע קרם הוא לא ויתר.

צפה בקובץ המצורף 8766

זה מסוג הלקוחות שבטוחים שהם מעצבים.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 264.1 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
זה בגווני הכחול כהה בלבד, (אולי להשאיר טיפה צהוב, ) אכן, יותר מוצלח...חבל

• הוסף לסימניות
הראשון באשכול יותר נעים לעין, בפרט לרהיטים!
רק תחליפי תמונה או שיפורה כמאמר קודמי.
והכחול של הלוגו אבל הקודם לענ"ד הרבה יותר נעים, עדין, קלאסי ומרשים.

• הוסף לסימניות
או הייתי בטוחה שזו תהיה ההערה הראשונה באשכול. סוף סוף שמו לב

• הוסף לסימניות
הראשון יותר יפה לדעתי...
מצטרפת להערות קודמי.

• הוסף לסימניות
רק יישור ימני לכל האובייקטים בעמוד הימני (שהתמונה תהיה מיושרת לטקסט וכו') - ה"פינישים" האלו הם מה שעושה עבודה לחלקה ומקצועית.
וכן 4 התמונות שם - שהמרווחים ביניהם יהיו שווים...
תעברו על הכל ותראו שהכל מדויק - חשוב מאד!! גם אם הלקוח לא שם לב או לא מבין בזה, זה מה שיתן לעבודה את המראה המושלם.

בקשר לצבע של הלוגו - אכן, הכחול לא יפה ובעיקר לא על התמונה הזו (אני הייתי מנסה בטורקיז הבהיר של הכרית - זה צבע מודרני מאד. לא יודעת איך זה יצא, צריך לנסות) אך לא תמיד יש ללקוח בעיה עם שינוי הצבע (רק לא המראה חלילה..)

• הוסף לסימניות
דינה, חשבתי לעשותבצבעים אחרים, אבל כבר אמרתי שהוא בטוח שהוא גרפיקאי.
שיערב לו (לכן אני גם לא שמה את שמי על זה)

• הוסף לסימניות
עושה בשכל :)
אני לא אוהבת את המעצבים בע"מ.

• הוסף לסימניות
את הוילונות צריך לתקן במעבר למטה, כי הפס של החלון נראה מוזר עם הוילונות. אבל העבודה (הראשונה שהעלית) מקסימה, לא מבין מה הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה