כללי חוות דעת

• הוסף לסימניות
אני צריך למסור היום ללקוח
(נ.ב. מה שכתבו פה לגבי ה"פ" של הלוגו הלקוח רוצה את זה ככה)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2.2 MB · צפיות: 17
  • 83769.jpg
    2.9 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לעניות דעתי, הפונט שהשתמשת בטקסט הארוך לקריאה לא ממש מתאים פה,
הוא קצת מטריד, אני הייתי מעדיף את פונט בסגנון Pekan וכדומ'. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
פטיפורים

• הוסף לסימניות
לא כותבים כך, פטיפורים?
מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
הפונט לא קשור לגמרי.

והייתי מכניס עוד צבע או משהו, כי העסק קצת מת.

בסך הכל, נייס.

• הוסף לסימניות
כדאי להחליף פונט

• הוסף לסימניות
תודה לכולם שימו לב לשינויים

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2.2 MB · צפיות: 17
  • 83769.jpg
    2.9 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
כל הקטע עם המשבצות ממש לא מתאים צריך כאן קו יותר נקי ,הצבע החום ממש לא משדר הייתי הולכת על צבע שיתחבר עם הורוד הרך,וכקודמי הפונטים מאוד עתיקים עם קצת ליטוש תתקבל תוצאה מרהיבה יותר ,נשמח לראות את הגימור בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בסך הכללי יפה מאד רק מפריע לי שאין דיוק ברקע-במעוינים.. לדוג' ליד הפטיפור בצורת נר וגם המעוין של הטקסט למעלה...

• הוסף לסימניות
האמת, שהייתי מצפה לעיצוב יותר "פנסי"... :)

• הוסף לסימניות
מה זה יותר פנסי זה ממש לא נראה טוב ?
שיפצתי בדיוקים לע"ד זה נראה ממש טוב בזמן שאין עוד תמונות וכל מה שיש זה מסריקה וכו' ובחלק מהתמונות אני מסתיר כל מיני דברים שייראה יותר טוב

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2.2 MB · צפיות: 15
  • 83769.jpg
    2.9 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נראבה לי מקושקש מידי אולי משבהו יותר שלו

• הוסף לסימניות
שוב, פטיפור בצורת כוס קפה ולא פתפאורה....
בהחלט משתפר....

• הוסף לסימניות
יש תמונות גרועות בפנים - ראה ספל וכמה מטושטשות

על הלוגו כבר אמרתי שצריך לקרוא את האנגלית בכדי להבין שיש שם פ'

• הוסף לסימניות
יפה ומושקע, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה, הצבעים נכונים

המשבצות לא נותנות מספיק תחושה של יוקרה
לגבי התמונות -
אם באמת מדובר בעוגות יוקרה הייתי מצפה מהלקוח שישקיע קצת לצילום נורמלי של העוגות.
אם לא - להגיע לקונדיטוריה שלו עם מצלמה ולנסות להשיג תמונות טובות יותר.
יש פה כמה שממש לא עוברות - הספל, העוגות בשמאל למטה שלא ברור מה הן, העוגות בשמאל - אמצע למעלה די מטושטשות. עוגת הנר ממש לא ברורה.

הגדלתי והסתכלתי מקרוב - הגזירה נעשתה במטה הקסם, וקוי הגזירה משוננים ולא מדוייקים. חבל, להשקיע עוד קצת עבודה ותוציא תחת ידיך מוצר מקצועי ויפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה